Χτύπησε με τη μοτοσικλέτα του ο Π. Δαδακαρίδης!

Θύμα τροχαίου με τη μοτοσικλέτα του φαίνεται πως έπεσε ο γνωστός ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, όταν τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κακώσεις και οι γιατροί του συνέστησαν ακινησία. Παρόλα αυτά, ο ίδιος έδειξε μεγάλη δύναμη και θέληση, αφού παρά τον τραυματισμό του, δεν απουσίασε από την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.
Σύμφωνα μεπληροφορίες του STAR, το ατύχημα συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης επί της λεωφόρου Πατησίων. Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου έκανε παράνομα αναστροφή, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον Πυγμαλίωνα που επέβαινε στην μηχανή του. Ευτυχώς, ο ηθοποιός φορούσε κράνος και απέφυγε τα χειρότερα, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, όπου οι γιατροί διέγνωσαν κακώσεις στον αυχένα και άλλα σημεία του σώματός του, καθώς και εκδορές.
Ωστόσο, παρόλο που του συνέστησαν ακινησία, εκείνος δεν θέλησε να εγκαταλείψει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του και βρέθηκε στο θέατρο “Μουσούρη” όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Μαύρη Κωμωδία”. Με τη βοήθεια παυσίπονων, ο ίδιος βγήκε στη σκηνή μπροστά στους περίπου 400 θεατές και έπειξε χωρίς να αντιληφθεί κανείς τίποτα.
Όπως είπε ο Πυγμαλίωνας στο STAR, σήμερα οι πόνοι του είναι ακόμα χειρότεροι και επισκέφθηκε ξανά ορθοπεδικό. Παρόλα αυτα, ο ίδιος έχει αποφασίσει να μην λείψει από καμία παράσταση, κάνοντας ενέσεις και παίρνοντας παυσίπονα!

Read More

And More