YFSF: Οι αγκαλίτσες της Μαρίας Μπεκατώρου με τον Γιάννη Λάτσιο και οι μεταμορφώσεις της επόμενης εβδομάδας!

Αγκαλίτσες και φιλάκια… Χθες το βράδυ η Μαρία Μπεκατώρου είχε επισκέψεις! Βλέπεις λατρεμένη στο πλατό του “Your Face Sounds Familiar” έκανε την εμφάνισή του ο Γιάννης Λάτσιος και σήμανε συναγερμός με την καλή έννοιαν πάντα!

Η οικοδέσποινα του “Familiar” μόλις έμαθε πως ο νέος γενικός διευθυντής προγράμματος, μάρκετινγκ και επικοινωνίας του καναλιού ήταν εκεί, έλαμψε ολόκληρη, ενώ μόλις τον αντίκρισε δεν δίστασε να εκδηλώσει και την συγκίνησή της.

Είναι γνωστό πως η Μαρία έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Γιάννη Λάτσιο, μιας και ο Γιάννης είναι ο άνθρωπος που της άνοιξε την πόρτα του ΑΝΤ1 και της έδωσε την τεράστια, πολύτιμη τηλεοπτική ευκαιρία την οποία περίμενε πολλά, πολλά χρόνια. Ο Γιάννης μάλιστα, ήταν εκείνος που αποφάσισε να τολμήσει να αξιοποιήσει την Μαρία και στο prime-time του καναλιού, δηλαδή, στην βραδινή του ζώνη, δίνοντάς της την παρουσίαση κι ενός μεγάλου πρότζεκτ, όπως είναι το “Your Face Sounds Familiar”!

Κι επειδή η Μαρία είναι ένας άνθρωπος που δεν ξεχνά, έχει δώσει κι αυτή τον τίτλο του “διευθυντή της καρδιάς της” στο Γιάννη Λάτσιο.

Μάλιστα, ο Γιάννης Λάτσιος ήταν να βρεθεί στα παρασκήνια του “Your Face” από την περασμένη εβδομάδα, που ήταν και η πρώτη του εβδομάδα στον ΑΝΤ1, όμως, ένα απογευματινό ραντεβού που είχε δεν του το επέτρεψε. Έτσι, η Μαρία περίμενε από την περασμένη Πέμπτη, πως και πως αυτή την συνάντηση…

Κατά τα άλλα; Ακόμα ένα live κύλησε όμορφα, με εντυπωσιακές μεταμορφώσεις και απίστευτο κέφι κι αν δεν το είδες, αυτές είναι οι μεταμορφώσεις της επόμενης εβδομάδας:

Γιάννης Χατζηγεωργίου – Lana Del Rey
Ησαΐας Ματιάμπα – Stevie Wonder
Σαμπρίνα – Olivia Newton – John
Γιάννης Χατζόπουλος – Λευτέρης Πανταζής
Κόνι Μεταξά – Damien Rice
Άρης Μακρής – Metallica
Ιρένε Τροστ – Δήμητρα Γαλάνη
Παρθένα Χοροζίδου – Ελένη Τσαλιγοπούλου
Δημήτρης Μακαλιάς – Gene Kelly
Αντώνης Δόμινος – Pharrel Williams

Read More

And More