Yolo: Οι celebrities διασκέδασαν στο νέο club – restaurant!

Μια πανέμορφη βραδιά με εξαιρετικό φαγητό και ποτό διοργάνωσε ο Γιάννης Καζανίδης στο YOLO beach club restaurant, για καλούς του φίλους και δημοσιογράφους.

Η μοντέρνα διακόσμηση και η δυναμική ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργεια συνετέλεσαν το ιδανικό σκηνικό έτσι ώστε οι καλεσμένοι να απολαύσουν πρωτότυπες σπεσιαλιτέ με διαφορετικές γευστικές δημιουργίες από το σεφ του YOLO που απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια.

Οι καλεσμένοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι την πανδαισία εκλεκτών γεύσεων ανάμεσα στους οποίους και οι: Τρύφωνας Σαμαράς, Βάλια Κακούτη, Κάτια Δέδε, Στέλιος Κωνσταντινίδης, Έλενα Ψωμά, Στέλιος Νιάκαρης, Γιώργος Μανίκας & Έλλη Γελεβεσάκη, Γιάννης Μπάχος, Αλκμήνη Χατζηγιάννη, Ηλίας Αβασκαντήρας, Χρήστος Νέζος, Σίσσυ Παπαδήμα και πολλοί ακόμα.

Στέλιος Νιάκαρης, Βάλια Κακούτη, Γιάννης Μπάχος

Στέλιος Κωνσταντινίδης, Κάτια Δέδε, Τρύφωνας Σαμαράς

Γιώργος Μανίκας, Έλλη Γελεβεσάκη

Ηλίας Αβασκαντήρας, Αλκμήνη Χατζηγιάννη

Χρήστος Νέζος, Σίσσυ Παπαδήμα

Σοφία Τσουκάλη, Έλενα Ψωμά

Γιάννης Καζανίδης, Δημήτρης Μάρκος

Το Y O L O είναι ανοιχτό κάθε μέρα της εβδομάδας από τις 9 το πρωί έως τις πρώτες πρωινές ώρες της επομένης και αναμένεται να γίνει ο ιδανικός προορισμός διασκέδασης για τις καλοκαιρινές μέρες και νύχτες καθώς η ειδυλλιακή του ατμόσφαιρα δημιουργεί αίσθηση διακοπών σε νησί.

Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 31 Μαΐου.

Read More

And More