Υπάρχει κανείς που να μην ξέρει την… “Τασούλα”; Η Μαρία Διακοπαναγιώτου ξανά χτυπά!

Η Μαρία Διακοπαναγιώτου, η γνωστή Τασούλα από το διαφημιστικό σποτ, είναι μια απίστευτα ροκ περσόνα, ένα πνεύμα επαναστατικό! Η ηθοποιός επιστρέφει στην tv μέσα από το «Ταμάμ» του ΑΝΤ1 και μας αποκαλύπτει τον ρόλο της!
-H πρόταση για το «Ταμάμ» μεσούσης της σεζόν πώς σου προέκυψε;
-Κατά κάποιον τρόπο δεν μου προέκυψε τώρα, αλλά το καλοκαίρι, που συνεργαζόμουν με τον Βασίλη Ρίσβα στο «Φαντάστικο» στο Εθνικό. Εκεί ο Βασίλης μου μίλησε για πρώτη φορά για το «Ταμάμ» και μου μαρτύρησε πως υπήρχε ένας ρόλος ο οποίος θεωρούσε πως ήταν κατάλληλος για μένα… Η σειρά ξεκίνησε, εγώ την παρακολουθούσα φανατικά και από τον Νοέμβριο μέχρι τώρα… προσευχόμουν ασταμάτητα (γέλια).
-Τι εννοείς;
-Προσευχόμουν για να μου προκύψει ο ρόλος, για να εμφανιστεί μπροστά μου και ευτυχώς οι κόποι μου δεν πήγαν χαμένοι…
-Να υποθέσω πως η τηλεόραση βρισκόταν στους στόχους σου.
-Δεν το βλέπω έτσι. Αυτό που σκέφτομαι είναι το ποιες δουλειές θέλω να κάνω και ποιες όχι. Δεν έχω εμμονή με την tv. Θέλω να υπάρχω σε αυτή μόνο αν υπάρχει λόγος.
-Αυτή ήταν και η αιτία που παρά τη μεγάλη επιτυχία, στη μετά Τασούλα εποχή, δεν βρέθηκες να παίζεις σε όλα τα κανάλια; Γιατί οι προτάσεις εκείνη την εποχή έπεφταν βροχή.
-Μετά το διαφημιστικό, όντως είχα κάποιες προτάσεις. Ομως το θέμα είναι τι προτάσεις ήταν. Είχα για παράδειγμα πρόταση να παρουσιάσω εκπομπή και πρόταση για να συμμετέχω σε πάνελ. Μα είναι δυνατόν να έλεγα ναι; Και δεν το λέω με διάθεση σνομπισμού, αλλά με διάθεση ρεαλισμού. Ξέρω εγώ να παρουσιάσω εκπομπή; Με ποια ιδιότητα θα μπορούσα να συμμετέχω σε ένα πάνελ; Το θέμα είναι να μη βρισκόμαστε με κάθε τρόπο στην επικαιρότητα και όπως να ‘ναι και με ό,τι τύχει, γιατί γινόμαστε ρεζίλι.
-Το να κάνεις τόσο συγκεκριμένες καλλιτεχνικές επιλογές μάλλον κοστίζει. Με αυτό τον τρόπο βγάζεις και πιο δύσκολα κάποια χρήματα.
-Σαφέστατα, όμως δεν είμαι και πολύ του χρήματος. Εννοείται πως κάνω αυτήν τη δουλειά για βιοποριστικούς λόγους, αλλά μέχρι εκεί. Δεν με νοιάζει να βγάλω τρελά λεφτά. Ασε που κατά καιρούς προκειμένου να κάνω δουλειές που πραγματικά κάνω κέφι, δεν κόλλησα στο να κάνω και δουλειές άσχετες με τον χώρο προκειμένου να τα καταφέρω.
-Οπως;
-Οπως από το να δουλέψω για παράδειγμα στο βενζινάδικο της θείας μου, μέχρι και σε μπαρ. Μάλιστα, σε μπαρ δούλευα και μετά την επιτυχία του διαφημιστικού. Είμαι ολιγαρκής τύπος και απίστευτα οργανωτικός.
-Δηλαδή;
-Δηλαδή, έχω κουμπαράδες για διάφορους λόγους και σε διάφορα χρώματα και κάνω το κουμάντο μου. Αλλος κουμπαράς για τις διακοπές, άλλος για τις υποχρεώσεις και πάει λέγοντας (γέλια).
-Να επιστρέψουμε στο «Ταμάμ». Ποιος είναι ο ρόλος σου;
-Υποδύομαι την αδελφή της Μυρτώς (Μαρίας Λεκάκη) την Ντίνα. Μία τύπισσα απίστευτη, θεότρελη η οποία θα εισβάλει στην ζωή της και θα φέρει τα πάνω κάτω.

-Ποιο είναι το χαρακτηριστικό της Ντίνας;
-Εκτός του ότι είναι εντελώς τρελή και δεν καταλαβαίνει τίποτα, είναι και σεξομανής. Εχει απίστευτη πλάκα.

-Το γύρισμα με τη Μαρία Λεκάκη πώς είναι;
-Ειναι.. καρμικό. Εχουμε απίστευτη χημεία. Αυτό που συμβαίνει στο πλατό είναι μαγικό. Συνεννοούμαστε με τα μάτια, έχουμε τους ίδιους κώδικες και απίστευτη επικοινωνία.

Πηγή: TV Εθνος

Read More

And More