Υπάτιος Πατμάνογλου: Το μήνυμα για το δυστύχημα με τον Τζώρτζη Μονογυιό, 4,5 χρόνια μετά το τροχαίο με την Πόρσε του Βακάκη

Τεσσεράμιση χρόνια μετά το τροχαίο σοκ με την πόρσε του Γιώργου Βακάκη που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο της συζύγου του και του γιου του, ο Υπάτιος Πατμάνογλου έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα στο facebook με αφορμή το δυστύχημα με τον Τζώρτζη Μονογυιό.

«Προσοχή στα πάθη μας» έγραψε χαρακτηριστικά ο Υπάτμιος Πατμάνογλου.

Αναλυτικότερα, έγραψε: «Όλοι έχουμε τα πάθη μας άλλος με το αυτοκίνητό άλλος με γυμναστήριο άλλος με κυνήγι άλλος με τις μηχανές …δεν είναι κακό να παθιαζόμαστε, κακό είναι να μην μπορούμε να ελέγχουμε το πάθος μας ,μπαίνω στην θέση του παιδιού το ποσό χαρούμενος θα ήταν χθες που καβαλούσε την Ferrari και τι πόνο και θλίψη έφερε μετά από λίγο στη οικογένειά του. Τώρα ίσως βρίσκεται σε ένα θάλαμο ψυγείου και οι δικοί του ανήμποροι να το διαχειριστούν…. αδέρφια προσοχή στα πάθη μας … καλό παράδεισο στην ψυχή του Παλικαριού, ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του και εύχομαι από καρδιάς η Παναγία μας να είναι κάθε λεπτό στο πλευρό της οικογένειας»

Το μήνυμα του Υπάτιου Πατμάνογλου:

Read More

And More