Υπέγραψε με το Star η Τατιάνα Στεφανίδου!

Τέλος σεζόν… Εποχή ανησυχίας, αναζήτησης, επαφών και μαραθώνιων διαπραγματεύσεων για πολλά αστέρια της πρώτης τηλεοπτικής γραμμής! Οχι, όμως, και για την Τατιάνα Στεφανίδου, μιας και η Τατιάνα εδώ και αρκετό καιρό ειναι σε θέση να γνωρίζει πολύ καλά το τι θα κάνει και τον επόμενο χειμώνα.

Με άλλα λόγια; Η γνωστή δημοσιογράφος εδώ και καιρό έχει φροντίσει να αποφασίσει το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της και μάλιστα έχει προλάβει ήδη να ολοκληρώσει και τις σχετικές συζητήσεις που προηγούνται πριν ένα ολοκαίνουργιο συμβόλαιο πέσει στο τραπέζι.

Η Τατιάνα ,λοιπόν, για ακόμα μία χρονιά παραμένει στο Star. Η Τατιάνα για ακόμα μία χρονιά θα ανήκει στο δυναμικό του καναλιού της κάτω Κηφισιάς, μιας και έχει ακόμα να μας πει πολλά, πάρα πολλά, αφού το “Μίλα” θα συνεχίσει για ακόμα μία σεζον, το τηλεοπτικό του ταξίδι στους δέκτες μας. Μάλιστα, αυτή η συγκεκριμένη σεζόν της Τατιάνας στο Star θα είναι η πέμπτη στη σειρά, μιας και ως γνωστόν “συνταγή που πετυχαίνει δεν την αλλάζεις” και το “Μίλα” τα κατάφερε για ακόμα μία χρονιά να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων και να διαγράψει μία επιττυχημένη πορεία σε μία άκρως ανταγωνιστική και δύσκολη ζώνη.

Γιατί η Τατιάνα – σύμφωνα με την ταπεινή μου γνώμη και μετά απ ΄όοοολα αυτά τα χρόνια που την γνωρίζω και την παρακολουθώ – ένα να ξέρετε, εκτός του ότι είναι τελειομανής και εκτός του ότι λατρεύει την δουλειά της γι ΄αυτό και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του, είναι και… survivor! Αυτή η αγάπη και αυτό το πάθος της γι ΄αυτή την δουλειά της δίνουν την δύναμη να τα καταφέρνει άψογα σε όποια τηλεοπτική θέση και ώρα κι αν βρίσκεται η εκπομπή της.

Πριν από περίπου ένα μήνα ,λοιπόν, οι ιθύνοντες του Star και η Τατιάνα Στεφανίδου έδωσαν τα χέρια για ακόμα μία χρονιά και όπως καταλαβαίνεις το “Μίλα” από τον Σεπτέμβρη θα επιστρέψει δριμύτερο στον αέρα του Star, ανανεωμένο, φρέσκο και πλημμυρισμένο από νέες ιστορίες που θα έρθουν και θα μας συγκινήσουν, θα μας συγκλονίσουν, θα μας διασκεδάσουν, γιατί αναμφισβήτητα η “παλέτα” των συναισθημάτων αυτής της εκπομπής έχει πολλές αποχρώσεις! Ισως γι ΄αυτό να έχει καταφέρει τόσα χρόνια να κρατά αμείωτο και το ενδιαφέρον μας!

Read More

And More