Υπόθεση Πάνου Καλλίτση: “Οι κακοποιοί είχαν ως πρώτο στόχο την Έλενα Χριστοπούλου κι όχι τον κομμωτή”

Μια εβδομάδα έχει περάσει από την ένοπλη επίθεση που έγινε στον Πάνο Καλλίτση όταν επέστρεφε σπίτι του το περασμένο Σάββατο μετά την δουλειά (εδώ μπορείς να διαβάσεις λεπτό προς λεπτό όλα όσα συνέβησαν). Και σήμερα μια νέα αποκάλυψη έρχεται να βρει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo στόχος δεν ήταν ο ίδιος ο Πάνος Καλλίτσης αλλά η σύζυγός του, Έλενα Χριστοπούλου. Διάβασε παρακάτω τι αποκάλυψε έγκυρη αστυνομική πηγή στην εφημερίδα: “Από τις θέσεις που είχαν πάρει περιμένοντας τα θύματά τους οι αστυνομικοί φαίνεται πως είχαν ως στόχο την Έλενα Χριστοπούλου και όχι τον κομμωτή! Χρησιμοποίησαν μάλιστα δύο όπλα διαφορετικού τύπου, καθώς το δεύτερο, το 32αρι πιστόλι, το είχαν για το χειρότερο σενάριο. Το βασικό τους όπλο ήταν ένα αεροβόλο, με το οποίο και έριξαν την πρώτη βολή, στο παράθυρο του συνοδηγού ώστε να θρυματίσουν τα τζάμια και να ανοίξουν τις πόρτες που πρόλαβε και κλείδωσε ο Καλλίτσης την ώρα που τους αντιλήφθηκε”, λέει η πηγή στην εφημερίδα και συνεχίζει: “Πίστευαν ότι η κυρία Χριστοπούλου κρατούσε τις εισπράξεις μαζί της, στην τσάντα της ή σε άλλη τσάντα μεταφοράς. Μάλλον έτσι θα ήξεραν. Στόχος, λοιπόν, ήταν εκείνη! Ένας θα της έπαιρνε την τσάντα, άλλος θα ακινητοποιούσε τον Καλλίτση, θα τους φίμωναν, θα τους έδεναν και θα τους οδηγούσαν με την απειλή του πιστολιού μέχρι το διαμέρισμα”.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή και την εφημερίδα, ο κομμωτής και σύζυγός του δεν είχαν καν μαζί τους τις εισπράξεις του μαγαζιού για τις οποίες κάποιοι ανέφεραν ότι έφταναν τα 4.000 ευρώ!”.

Η αδερφή του Πάνου Καλλίτση, Μαρία, ξεσπά: “Ο Πάνος ζει από θαύμα!”
Στην εφημερίδα Freddo μίλησε και η αδερφή του make up artist και hair stylist των stars, Μαρία Καλλίτση: “Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που συνέβη! Ήταν και είναι συγκινητικό το πώς υπερασπίστηκε απέναντι σους ένοπλους ληστές τη γυναίκα του. Το λέμε τώρα γιατί είναι ζωντανός. Είναι απίστευτο αυτό που έγινε. Και η Έλενα ήταν γενναία, δεν κάθισαν σαν κότες. Η Έλενα έφυγε από τα χέρια τους για να βγει στο δρόμο να ζητήσει βοήθεια για τον Πάνο που ήταν πυροβολημένος με κίνδυνο να φάει η ίδια σφαίρα στην πλάτη”.

Όσον αφορά όλα αυτά που ακούστηκαν από έντυπα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ για τον Πάνο Καλλίτση και την εγκληματική επίθεση σε εκείνον και την σύζυγό του, η αδερφή του βάζει τα πράγματα στη θέση τους: “Το παιχνίδι της τηλεθέασης το ξέρουμε πολύ καλά και ο καθένας λέει ότι θέλει! Η αλήθεια είναι πολύ απλή και συγχρόνως σκληρή για όλους μας. Ήταν μια συνηθισμένη πια για την χώρα μας ένοπλη ληστεία με κίνδυνο να χαθούν ανθρώπινες ζωές. Βιώσαμε έναν εφιάλτη και ταυτόχρονα ένα θαύμα μαζί. Έπεσαν τρεις μέρες την ημέρα των Τριών Ιεραρχών”.

Οι γιατροί εκτιμούν ότι ο Πάνος Καλλίτσγς θα επανέλθει στην καθημερινότητά του σε λιγότερο από έναν μήνα.

Read More

And More