Υρώ Μανέ: Στο πλευρό της κόρης της, Φαίδρας Νταϊόγλου, στην θεατρική πρεμιέρα της! [pics]

Ο εμβληματικός μύθος της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ, που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές παιδιών από τότε που πρωτακούστηκε από το στόμα του θεϊκού λυράρη, ανεβαίνει από στο Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας).

Στην παράσταση αυτή, η οποία θέλει να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στα θαλασσινά μονοπάτια αυτού του παραμυθιού, πρωταγωνιστούν ο Στέλιος Μάινας (Όμηρος) και ο Γιώργος Χριστοδούλου (Οδυσσέας), ενώ μαζί τους στη σκηνή παίζουν οι: Ελένη ΚαρακάσηΔημήτρης ΓαλάνηςΑρετή ΠασχάληΙωάννης ΚοντέλληςΜάριος ΠετκίδηςΧρήστος Ντόβας, Αλεξία ΦάλλαΣτράτος Γιαπτσέ, Κωνσταντίνος Αργυρίου, Αλέξανδρος Κεϊβανάη, Φαίδρα Νταϊόγλου, Γιάννης Σμέρος και Κώστας Τσιαμάγκας.

Το περασμένο Σάββατο, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του έργου, με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών» και να καταχειροκροτεί τους ηθοποιούς. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και, μεταξύ άλλων, απαθανάτισε την Υρώ Μανέ, η οποία απόλαυσε την κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου, επί σκηνής. Όπως ήταν φυσικό, η αγαπημένη ηθοποιός δεν θα μπορούσε άλλωστε να λείπει από αυτή τη σημαντική στιγμή για την καριέρα της κόρης της, η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής.

Μαμά και κόρη, μετά το τέλος της παράστασης, πόζαραν αγκαλιασμένες και χαμογελαστές, με την ομοιότητά τους να είναι εμφανής.

Μανόλης Παντελιδάκης-Στέλιος Μάινας-Φαίδρα Νταϊόγλου-Υρώ Μανέ

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More