Υβόννη Μπόσνιακ – Αντώνης Ρέμος: Χέρι-χέρι και full in love στο κέντρο της Αθήνας! [pics]

Μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας και ενάμιση χρόνο έγγαμου βίου, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας, οι οποίοι τον περασμένο Σεπτέμβριο γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους, ανυπομονούν για όλα τα όμορφα πράγματα που πρόκειται να έρθουν στο μέλλον.

Η κόρη τους, Ελένη, είναι όλη τους η ζωή και ο ερχομός της τους έδεσε ακόμη περισσότερο. Από την ημέρα που έγιναν γονείς, η καθημερινότητά τους έχει αλλάξει άρδην, με την μικρή τους πριγκίπισσα να αποτελεί για και για τους δύο την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Τόσο ο Αντώνη, όσο και η Υβόννη, προσπαθούν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν με την μονάκριβη κόρη τους και να μην χάνουν στιγμές από το μεγάλωμά της. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που το ζευγάρι την αποχωρίζεται, προκειμένου να πραγματοποιήσει βραδινές εξόδους μόνο για δύο, αφιερώνοντας λίγο χρόνο στη σχέση του.

Έτσι, λοιπόν, το βράδυ της Τετάρτης, ο τραγουδιστής και η σχεδιάστρια βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, δίνοντας το “παρών” στα εγκαίνια νέου 5άστερου boutique ξενοδοχείο που έχει ανοίξει μεγάλος αμερικανικός όμιλος σε απόσταση 500μ. από το Κεντρικό Κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Με total black εμφάνιση και οι δύο, μαγνήτισαν πάνω τους όλα τα βλέμματα, ενώ συγκεκριμένα η Υβόννη, με το chic androgynous look που επέλεξε, ήταν πιο κομψή και όμορφη από ποτέ.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More