Υβόννη Μπόσνιακ: Απολαμβάνει την καραντίνα και εξηγεί πώς περνά δημιουργικό χρόνο με την κόρη της [pics]

Μία διαφορετική άνοιξη είναι η φετινή για όλους μας, καθώς η επέλαση του κορονοϊού έχει φέρει τα πάνω – κάτω στην γνώριμη καθημερινότητά μας. Εμείς μένουμε σπίτι και αποφεύγουμε την κυκλοφορία στους δρόμους με σκοπό να προστατευτούμε από τον απειλητικό ιό αλλά και να προστατέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις ευπαθείς ομάδες.

Η Υβόννη Μπόσνιακ βρίσκεται στο σπίτι της εδώ και πολλές ημέρες τηρώντας πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Μπορεί οι επαγγελματικές της δραστηριότητες να έχουν μείνει πίσω λόγω της κατάστασης, όμως η ίδια δεν πτοείται και σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της. Το εντυπωσιακό μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας έχει δημιουργήσει μια δυνατή σχέση με τους διαδικτυακούς φίλους της, αφού σε καθημερινή βάση μοιράζεται μαζί τους διάφορες σκέψεις και ιδέες για να γίνουμε πιο παραγωγικοί αυτό το διάστημα.

Αυτή τη φορά, η Υβόννη Μπόσνιακ κλήθηκε να αποκαλύψει πώς περνάει τον χρόνο στο σπίτι μαζί με την 4χρονη κόρη της, Ελένη, αλλά και το πώς “σκοτώνει” την βαρεμάρα. “Μαγειρεύουμε, ζωγραφίζουμε, κάνουμε χειροτεχνίες, παίζουμε, φτιάχνουμε παζλ, κάνουμε αγκαλίτσες και πάλι από την αρχή”, ήταν η απάντηση της στο πρώτο ερώτημα που της έθεσαν οι followers της.

Όσον αφορά το δεύτερο; Η απάντηση ήρθε λίγα λεπτά αργότερα: “Η αλήθεια είναι ότι δεν βαριέμαι καθόλου. Απολαμβάνω κάθε λεπτό με την οικογένειά μου μέσα στο σπίτι… Κάνω πράγματα που δεν μπορούσα να κάνω. Να βλέπουμε την καλή πλευρά από όλο αυτό… Να είμαστε καλά! Όλοι οι άνθρωποι να είναι καλά!”.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Υβόννη Μπόσνιακ έχει εστιάσει στη θετική πλευρά της κατάστασης!

Read More

And More