Υβόννη Μπόσνιακ για Αντώνη Ρέμο: “Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που διάλεξα αυτόν τον άνδρα” (video)

Το πρωί του Σαββάτου, η Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής της Σίσσυς ΧρηστίδουΈλα χαμόγελα“.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας μίλησε μεταξύ άλλων στην πρωινή εκπομπή για το νέο επαγγελματικό βήμα της στο “Style me Up”, που θα προβληθεί αυτή τη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Open, για την κόρη της, Ελένη αλλά και για τον σύζυγό της, Αντώνη Ρέμο

Η Υβόννη Μπόσνιακ αποκάλυψε ότι της πήρε σχεδόν δύο μήνες να αποφασίσει αν θα δεχτεί την πρόταση του σταθμού για το Style me Up”, καθώς σκεφτόταν το χρόνο που δεν θα ήταν με την κόρη της. 

Όσον αφορά το πώς λειτουργεί ως μητέρα, η ίδια δήλωσε: “Πίστευα ότι θα είμαι αυστηρή. Θέλω να υπάρχει ένα πρόγραμμα με το παιδί, τι ώρα θα φάει, τι ώρα θα κοιμηθεί… Αλλά όταν είσαι μανούλα, πώς να είσαι αυστηρή; Εγώ σίγουρα είμαι πιο αυστηρή απ’ ότι ο Αντώνης.

Ο Αντώνης δεν μπορεί να της χαλάσει χατίρι. Πραγματικά η σχέση τους είναι μαγική. Ο Αντώνης είναι πραγματικά υπέροχος μπαμπάς! Είμαι πολύ περήφανη και πολύ ευγνώμων που διάλεξα αυτόν τον άντρα και πραγματικά είναι τόσο καλός μπαμπάς. Και ειδικά τώρα, μετά την καραντίνα, έχουμε “δέσει” ακόμα περισσότερο. Είναι υπέροχος και η μικρή έχει έρωτα με τον μπαμπά της”, ανέφερε η Υβόννη Μπόσνιακ.

Δες το βίντεο:

Read More

And More