Υβόννη Μπόσνιακ: Η αλλαγή που έφερε στη ζωή της η μητρότητα και η συμβούλη του Αντώνη Ρέμου στα νέα επαγγελματικά της βήματα

Η Υβόννη Μπόσνιακ βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες φάσεις, καθώς βιώνει την επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το όμορφο μοντέλο και σχεδιάστρια ρούχων φέτος αποφάσισε να ανοίξει ένα κεφάλαιο στα επαγγελματικά της, αυτό της τηλεόρασης. Έτσι, δέχτηκε την πρόταση του Open και κάθε μεσημέρι τη βλέπουμε μέσα από το “Style Me Up“.

Η Υβόννη Μπόσνιακ παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Instyle και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Ζουρνατζή και μίλησε για το νέο βήμα της, το κανάλι που αποφάσισε να ανοίξει στο youtube, τη μητρότητα αλλά και τον σύζυγό της, Αντώνη Ρέμο, ο οποίος την στηρίζει σε κάθε της απόφαση.

Σε όσες γυναίκες βιώνουν τη μητρότητα άλλα επιθυμούν να τη συνδυάσουν και με μια επιτυχημένη καριέρα, τι tips τους δίνεις προκειμένου να μην εγκαταλείψουν τα όνειρά τους;

Πιστεύω ότι όλα συνδυάζονται. Το μυστικό είναι να μη νιώθεις τύψεις για κάτι που δεν έκανες ή δεν έκανες σωστά, γιατί είμαστε άνθρωποι και πάντα θα υπάρχει κάτι που έχει μείνει πιο πίσω. Η λύση βρίσκεται στην ισορροπία που πρέπει ο καθένας να βρει ώστε να τα συνδυάζει όλα σωστά. Κανείς δεν είπε ποτέ πως είναι εύκολο αλλά πάντα στο τέλος τα καταφέρνουμε!

Πόσο σημαντικό είναι να έχεις τη στήριξη της οικογένειάς σου σε νέα ξεκινήματα;

Ξέρω από τον εαυτό μου ότι, όταν αποφασίζω να κάνω κάτι, οι άνθρωποι που με αγαπούν μου δείχνουν την εμπιστοσύνη τους. Αυτή η εμπιστοσύνη είναι για μένα η απόδειξη ότι με στηρίζουν.

Μία ακόμα αγάπη σου όμως είναι η μαγειρική, η οποία σε ώθησε να δημιουργήσεις το δικό σου κανάλι στο YouTube, το Yvoni’s Kitchen Stories, για να μοιράζεσαι από εκεί πια τις λαχταριστές συνταγές σου. Είναι η μαγειρική κάτι που θα μπορούσες να εξελίξεις επιχειρηματικά, τηλεοπτικά ή ακόμη και με ένα βιβλίο και ποιο είναι  το αγαπημένο σου ελληνικό φαγητό;

Η μαγειρική είναι μία ακόμη μεγάλη αγάπη μου. Για μένα είναι η απόλυτη ψυχοθεραπεία, οι ώρες που περνάω με τον εαυτό μου. Μου αρέσει πολύ να φροντίζω τους ανθρώπους που αγαπώ και να τους το δείχνω με τη μαγειρική μου. Η ελληνική κουζίνα έχει καταπληκτικά φαγητά, δύσκολο να πω το αγαπημένο μου, ξεχωρίζω όμως τις πίτες και τα γεμιστά.

Τι συμβουλές σου έδωσε ο σύζυγός σου, Αντώνης Ρέμος, στο άκουσμα της δημιουργίας του δικού σου fashion brand, του YouTube καναλιού μαγειρικής και φυσικά της πρώτης τηλεοπτικής σου συμμετοχής στην εκπομπή Style Me Up στο Open;

Όταν είπα στον Αντώνη ότι θέλω να κάνω το δικό μου ατελιέ, με ρώτησε περίπου εκατό φορές αν είμαι σίγουρη. Όλες τις φορές του απάντησα «ναι». Για μένα είναι πολύ σημαντικό ο άντρας μου να είναι υπερήφανος για μένα, όχι μόνο ως άνθρωπο, ως μητέρα, ως νοικοκυρά, αλλά και ως επαγγελματία.

Το κανάλι στο YouTube προέκυψε λίγο από συγκυρία. Στην πρώτη καραντίνα, λόγω υπερβολικής και απότομης παραμονής στο σπίτι, ξεκίνησα να μαγειρεύω περισσότερο, πιο σταθερά και πολύπλοκα. Έτσι, για πλάκα, ξεκίνησα να τραβάω και βίντεο που ανέβαζα στο Instagram, περισσότερο για να μοιραστώ κάποιες αγαπημένες συνταγές με τους διαδικτυακούς μου φίλους, που ήταν επίσης σε καραντίνα. Ο κόσμος έδειξε μεγάλη αφοσίωση σε αυτά τα βίντεο κι αφού υπήρχε χρόνος αποφάσισα να ανοίξω ένα κανάλι στο YouTube.

Χρειάζεται πολύς χρόνος και προετοιμασία, γι’ αυτό και το έχω λίγο παραμελήσει τώρα που λόγω της συμμετοχής μου στο Style Me Up δεν διαθέτω τόσο ελεύθερο χρόνο. Να σημειώσω εδώ ότι και για αυτό ο Αντώνης με ρώτησε περίπου εκατό φορές αν είμαι σίγουρη. Και ήμουν. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που πήρα την απόφαση να συμμετάσχω γιατί είναι ένα πρότζεκτ που αγάπησα πολύ! Γενικά η συμβουλή του άντρα μου είναι να είμαι πάντα ο εαυτός μου, να είμαι σίγουρη για την όποια απόφαση παίρνω και να τη στηρίζω μέχρι τέλους.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς τη λέξη “ομορφιά”; Τι πρέπει να κάνουμε για την εσωτερική αλλά και την εξωτερική μας εικόνα;

Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω τη λέξη ομορφιά είναι η κόρη μου. Λίγο κλισέ, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι η ομορφιά είναι πρώτα απ’ όλα η αγάπη. Όταν αγαπάμε και μας αγαπούν, όταν αγαπάμε τον εαυτό μας νιώθουμε όμορφα μέσα – έξω. Γιατί η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Όταν αγαπάμε τον εαυτό μας τον φροντίζουμε μέσα (ψυχολογικά) και έξω (το σώμα μας).

Πώς βιώνεις τη μητρότητα με την κόρη σου, τη μικρή Ελένη;

Το ομορφότερο συναίσθημα στον κόσμο είναι αυτό της μητρότητας. Η Ελένη μου είναι όλη μου η ζωή. Πριν από εκείνη απλά υπήρχα, τώρα ζω.

Υπάρχουν γυναίκες που αποτελούν για σένα πρότυπο;

Με εμπνέει κάθε γυναίκα που έχει πετύχει τους στόχους της, κυνηγάει τα όνειρά της, δεν επαναπαύεται, προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, έχει κοινωνική συνείδηση, φροντίζει την οικογένειά της και έχει καταφέρει να αγαπήσει και να αγαπηθεί πολύ. Γυναίκες-πρότυπο υπάρχουν πολλές δίπλα μας και πρέπει να τις θαυμάζουμε.

Read More

And More