Υβόννη Μπόσνιακ: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με δημιουργίες διάσημων σχεδιαστών! [pics]

Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες να έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της, ωστόσο, οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την ανάγκασαν να γυρίσει για λίγο στην Αθήνα.

Η Υβόννη Μπόσνιακ, μετά από μια απόδραση με σκάφος που έκανε παρέα με την κουμπάρα της, Μαρία Μπεκατώρου, επέστρεψε για λίγο στη δουλειά και, μάλιστα, πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα για το εξώφυλλο και τις σελίδες γνωστό περιοδικού.

Με ανεβασμένη διάθεση, μαυρισμένη από τον ήλιο και με νέο hairlook, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Στέφανου Παπαδόπουλου φορώντας δημιουργίες αγαπημένων της Ελλήνων σχεδιαστών, που ομολογουμένως της ταίριαζαν πολύ και αναδείκνυαν απόλυτα το καλλίγραμμο κορμί της.

Πιο ξανθιά από ποτέ, λοιπόν, η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου απέδειξε με τις λήψεις από τα backstage που ανήρτησε στα instastories της πώς δικαίως θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα της Ελλάδας, αλλά και πώς ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι πολύ τυχερός που έχει μία τόσο εκθαμβωτική γυναίκα στο πλευρό του.

Η Υβόννη έδωσε τον καλύτερο εαυτό της στην φωτογράφιση κι εμείς ανυπομονούμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα!

Δες τα στιγμιότυπα:

Read More

And More