Wow!

Υβόννη Μπόσνιακ: Η εντυπωσιακή της φωτογράφιση και οι τρυφερές στιγμές με την κόρη της (pics)

Η Υβόννη Μπόσνιακ αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες σχεδιάστριες μόδας αλλά και μοντέλο της εγχώριας showbiz και παρά το γεγονός ότι έχει αποκτήσει μια υπέροχη οικογένεια, συνεχίζει να δουλεύει αδιάκοπα! Η μελαχρινή καλλονή, μάλιστα, φέτος αποφάσισε να κάνει και το ντεμπούτο της στην τηλεόραση, ως κριτής στο Style me Up! Παράλληλα, συνεχίζει να δημιουργεί υπέροχες συλλογές αλλά και να ασχολείται με το modelling.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Υβόννη Μπόσνιακ μοιράστηκε την εντυπωσιακή φωτογράφιση δια χειρός Στέφανου Παπαδόπουλου που έκανε για τις ανάγκες ελληνικού περιοδικού. Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας υποδέχτηκε τον Νοέμβριο δείχνοντας μας τα εντυπωσιακά της κλικς με φόντο το απέραντο γαλάζιο. 

Απόλυτη προτεραιότητά της, φυσικά, παραμένουν τόσο ο σύζυγός της Αντώνης Ρέμος, όσο και η μονάκριβη κόρη τους, Ελένη. Η Υβόννη Μπόσνιακ αποτελεί μια άκρως τρυφερή μανούλα και για εκείνη η μικρή της πριγκίπισσα είναι όλη της η ζωή! Η μελαχρινή καλλονή, μετά από μια δύσκολη και απαιτητική ημέρα, ανυπομονεί να τρέχει στο σπίτι και να παίρνει αγκαλιά την Ελένη της. Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε και ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη της, όπου κάνουν cocooning στον καναπέ, φορώντας matchy πιτζάμες!

Read More

And More