Υβόννη Μπόσνιακ: Η εντυπωσιακή της φωτογράφιση με androgynous look και φόντο την Αθήνα! [pics]

Η Υβόννη Μπόσνιακ βρίσκεται στα καλύτερά της και όχι άδικα! Η μελαχρινή καλλονή όχι μόνο βιώνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με τον σύζυγό της Αντώνη Ρέμο και την κόρη τους Ελένη, αλλά και επαγγελματικά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Η Υβόννη έχει κάνει εδώ και λίγα χρόνια μια δυναμική είσοδο στο χώρο της μόδας και πλέον τον brand Yvonne Bosjnak είναι αναγνωρισμένο όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό!

Μάλιστα, πριν δύο μήνες η καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας πραγματοποίησε το πρώτο fashion show της στην AXDW, όπου πλήθος κόσμου την τίμησε με την παρουσία του. Βέβαια, εκτός από άψογη επαγγελματίας και τρυφερή μητέρα αποτελεί και μια πανέμορφη γυναίκα! Πιο συγκεκριμένα, στην τελευταία της επαγγελματική φωτογράφιση το απέδειξε γι’ ακόμη μια φορά!

Η Υβόννη Μπόσνιακ πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Στέφανου Παπαδόπουλου με androgynous look και με φόντο την πανέμορφη Αθήνα και εντυπωσίασε! Φορώντας μαύρη ολόσωμη φόρμα και ζώνη στη μέση ήταν πιο chic από ποτέ, δείχνοντας μας την καλλίγραμμη σιλουέτα που διαθέτει.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Στέφανος Παπαδόπουλος

Read More

And More