Υβόννη Μπόσνιακ: Κομψή με total black look σε φιλανθρωπική εκδήλωση! Φωτογραφίες

Η Υβόννη Μπόσνιακ αποτελεί μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες της εγχώριας showbiz και σε κάθε της εμφάνιση μας εκπλήσσει ευχάριστα. Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας και σύζυγος του Αντώνη Ρέμου μετά από μία επιτυχημένη καριέρα στο modelling, έχει δημιουργήσει τον δικό της οίκο, ο οποίος έχει διακριθεί και στο εξωτερικό! Η απόλυτη προτεραιότητά της, όμως, αποτελεί η όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον δημοφιλή τραγουδιστή και η μονάκριβη κόρη τους, Ελένη.

Το βράδυ της Δευτέρας, η Υβόννη Μπόσνιακ έδωσε το παρών στο Ετήσιο Δείπνο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), στη Στοά City Link. Μια φορά το χρόνο Φίλοι και Υποστηρικτές του Οργανισμού, ιδιώτες και εταιρείες, καλούνται, αντί ετήσιας εισφοράς, να παρευρεθούν σε μία εκδήλωση με μοναδικό σκοπό την υιοθεσία ευχών, με τη Μαρία Μπεκατώρου να παρακινεί για μία πράξη προσφοράς!

Η Υβόννη Μπόσνιακ δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη σημαντική εκδήλωση, ενώ ένας από τους λόγους που πήγε στο ετήσιο δείπνο ήταν για να βρεθεί στο πλευρό της κολλητής της και κουμπάρας της, Μαρίας Μπεκατώρου. Η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας, συνοδευόμενη από τον σύζυγο της παρουσιάστριας, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, έκλεψε τις εντυπώσεις με το total black μίνι φόρεμα που επέλεξε να φορέσει και γι’ ακόμη μια φορά… τράβηξε όλα τα φωτογραφικά φλας!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο

Με την Κατερίνα Ζαρίφη

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP Photo Agency

Read More

And More