Υβόννη Μπόσνιακ: Κυκλοφορεί τη νέα της συλλογή και είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της! Αποκλειστικές backstage φωτογραφίες

Αν την περασμένη Δευτέρα βρέθηκες στο κέντρο σίγουρα έπεσες πάνω στην Υβόννη Μπόσνιακ που έκανε τη βόλτα της στην Πανεπιστημίου. Χαμογελαστή και στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της, διέσχισε τους κεντρικούς δρόμους της πόλης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο λόγος ήταν η νέα φωτογράφιση για τη χειμερινή κολεξιόν «Be you by Yvonne».

Η Υβόννη αυτή τη φορά δεν είναι μόνo η σχεδιάστρια αλλά και το κεντρικό πρόσωπο της φωτογράφισης σε ρόλο μοντέλου. Έναν ρόλο που έχει υπηρετήσει με μεγάλη επιτυχία μέχρι σήμερα στις μεγαλύτερες πασαρέλες. Ο ενθουσιασμός της όμως είναι ακόμα μεγαλύτερος αφού σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για κάτι που είναι δικό της και το αγαπάει πολύ. (Θυμήσου εδώ όσα μας είχε πει το πανέμομορφο μοντέλο στο TLIFE για τη νέα της δραστηριότητα)

Το TLIFE την ακολούθησε σε όλη την διάρκεια του shooting και σου μεταφέρει αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τα παρασκήνια αλλά και όλα όσα έγιναν!

Η διαδικασία της προετοιμασίας ξεκίνησε από νωρίς στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία…

Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το εντυπωσιακό μακιγιάζ, τα μαλλιά της ο Βασίλης Στρατηγός ενώ το styling ανέλαβε με μοναδικά statement κοσμήματα, κομψές γόβες και μποτίνια επέλεξε η Λίλα Kουτσιουμάρη.

Η Υβόννη αφέθηκε στα χέρια των ειδικών και το αποτέλεσμα τους ικανοποίησε όλους. Άλλωστε η ευτυχία της είναι και το καλύτερο make up που θα μπορούσε να έχει. Το όμορφο μοντέλο και σχεδιάστρια, όπως όλα δείχνουν, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Βέβαια, η ίδια και ο σύντροφός της Αντώνης Ρέμος δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει την είδηση.

Κεφάτη λοιπόν και έχοντας ως παρτενέρ σε αυτή την φωτογράφιση τον γοητευτικό Χάρη Πλούσης πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Δημήτρη Σκούλου που κατάφερε να δώσει με το concept του μια άλλη αίγλη στους δρόμους της Αθήνας.

Στο πλευρό της Υβόννης βρέθηκαν και αρκετοί καλοί της φίλοι που λειτούργησαν ως τονωτική ένεση τόσο για εκείνη όσο και για το υπόλοιπο συνεργείο. Ανάμεσά τους ήταν η Μαρία Μπεκατώρου και η Τόνια Σωτηροπούλου.

Οι βραδινές λήψεις είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και η καλή παρέα τις έκανε περισσότερο απολαυστικές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του TLIFE, στις δύο τα ξημερώματα έκαναν το πρώτο τους μεγάλο διάλειμμα και το γιόρτασαν με δύο τεράστιες σακούλες από γνωστό κατάστημα fast food. Η παραγγελία τους και η πείνα τους ήταν τέτοια που μάλιστα κάποια από αυτά τους τα κέρασαν! Άλλωστε, παρόλο που πάντα είχε ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της showbiz δεν έχει κρύψει την αδυναμία της στο junk food!

Η Υβόννη για να νιώθει άνετα και όταν δεν ήταν απαραίτητο για την λήψη να φοράει γόβες και μποτίνια, σύμφωνα με τις πληροφορίες του TLIFE, φορούσε τις παντόφλες του ξενοδοχείου!

Η φωτογράφιση ολοκληρώθηκε στους άδειους δρόμους της πόλης και τα ρούχα της νέας συλλογής, που είναι εμπνευσμένη από τις διεθνείς πασαράλες, βρίσκονται ήδη στα καταστήματα. Τι περιλαμβάνει; Κινείται στο monochrome ύφος που την καθιέρωσε και επεκτείνει σε mini, midi and full-length style τη συλλογή του φετινού χειμώνα. Μεγάλο comeback αυτή τη σεζόν κάνει το μακρύ παλτό σε ίσια γραμμή. Επικρατούν τα μαλακά υφάσματα, οι δαντέλες και το δέρμα στην πιο «less-is-more» εκδοχή τους, ενώ δε λείπουν οι διακοσμητικές λεπτομέρειες.

Τέλος, να σου πούμε ότι από τον Οκτώβρη θα έχει σε γνωστό εμπορικό στο Μαρούσι και το δικό της κατάστημα και για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μπεις και στην σελίδα της Be You By Yvonne στο facebook.

Read More

And More