Υβόννη Μπόσνιακ: Μας δείχνει για πρώτη φορά την οικογένειά της στη Γερμανία -“Μου λείπουν πολύ”

Μπορεί η Υβόννη Μπόσνιακ να έχει φτιάξει εδώ στην Ελλάδα μια υπέροχη οικογένεια με τον Αντώνη Ρέμο και την κόρη τους Ελένη, ωστόσο η πανέμορφη επιχειρηματίας που πλέον βλέπουμε στον “Style me up” του Open, έχει τους γονείς και τα αδέλφια της μακριά και της λείπουν πολύ!

Η Υβόννη έχει να δει την οικογένειά της πάνω από ένα χρόνο και φέτος λόγω και της πανδημίας νιώθει να της λείπουν πιο πολύ από ποτέ! Η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου, δημοσίευσε μια φωτογραφία της οικογένειάς της που ζει στη Γερμανία λέγοντας πως είναι η πρώτη φορά που ένιωσα την ανάγκη μας μας τους γνωρίσει!

Διαφορετικά φέτος τα Χριστούγεννα…. για όλους… σε μια από της Σημαντικότερες ημέρες αγάπης, λείπουν αγκαλιές , ζεστά χαμόγελα και μεγάλα Οικογενειακά τραπέζια . Για φέτος η αγάπη είναι η Κινητήριος δύναμη που μας κρατάει σε απόσταση από τους αγαπημένους μας. Πρώτη φορά σήμερα ήθελα να σας δείξω την Οικογένεια μου, ένα χρόνο έχω να τους αγκαλιάσω, μου λείπουν πολύ, μου λείπουν κάθε μέρα από τα 18 μου που έφυγα από την Γερμανία, δεν η ήταν ποτέ εύκολο. Αλλά σήμερα μου λείπουν πιο πολύ από ποτέ… είμαι ευγνώμων που είναι καλά, και ανυπομονώ να τους δω, σύντομα, που θα πάει…. υπομονή ! Καλά Χριστούγεννα φίλοι μου! Υγεία, πολλή αγάπη και υπομονή” έγραψε η Υβόννη κάτω από την οικογενειακή φωτογραφία 

Read More

And More