Υβόννη Μπόσνιακ: Ο Αντώνης Ρέμος στο πλευρό της και στα επαγγελματικά! [pics,vid]

Υβόννη Μπόσνιακ: Ο Αντώνης Ρέμος στο πλευρό της και στα επαγγελματικά! [pics,vid] | tlife.gr

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ παραμένουν full in love! Το αγαπημένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz βρίσκεται στα καλύτερά του και είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Μάλιστα, τα τελευταία δημοσιεύματα ήθελαν τον ταλαντούχο καλλιτέχνη να έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου στην μητέρα της κόρης του, με την Υβόννη να έχει πει το πολυπόθητο «ναι».

Φυσικά, ο ένας στηρίζει πάντα τον άλλον, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Υβόννη Μπόσνιακ βρίσκεται πάντα στο πλευρό του συντρόφου της, σε κάθε εμφάνισή του, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τον Αντώνη Ρέμο! Αυτές τις ημέρες, διοργανώθηκε fashion expo στο Μ.Ε.C. Παιανίας, στο οποίο συμμετείχε και η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας. Η Υβόννη και οι συνεργάτες της βρέθηκαν εκεί, ώστε να προωθήσουν τη νέα συλλογή ρούχων της.

Ο Αντώνης Ρέμος δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της, νιώθοντας μεγάλη χαρά και περηφάνια για την επαγγελματική επιτυχία της συντρόφου του!

Από το πλευρό της, όμως δεν έλειψε και η αγαπημένη φίλη της και κουμπάρα της Μαρία Μπεκατώρου! Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε ό,τι πέρναγε από το χέρι της, ώστε να εμψυχώσει αλλά και να βοηθήσει την Υβόννη Μπόσνιακ.

Ο Αντώνης Ρέμος με τον γνωστό pr manager Χάρη Σιανίδη

READ more