Υβόννη Μπόσνιακ: Οι ανασφάλειες, η γνωριμία με την Μαρία Μπεκατώρου, και τα όνειρα για τη ζωή της!

Η Υβόννη Μπόσνιακ έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κρατά χαμηλούς τόνους στη ζωή της και να πορεύεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γάμος της με τον Αντώνη Ρέμο και η απόκτηση της κόρης τους, της 5χρονης Ελένης, της άλλαξαν ολοκληρωτικά τη ζωή. Το πρώην μοντέλο έχει αφοσιωθεί στην όμορφη οικογένειά του ενώ παράλληλα έχει ανοίξει τη δική του εταιρεία ρούχων.

Η Υβόννη Μπόσνιακ διαθέτει έναν ενεργό λογαριασμό στο Instagram και σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή της. Αυτή τη φορά, η ίδια θέλησε να απαντήσει με πάσα ειλικρίνεια στα ερωτήματα που της απηύθυναν οι followers της, προκειμένου να λυθούν όλες οι απορίες. Έτσι, η σχεδιάστρια ρούχων μίλησε μεταξύ άλλων για τη γνωριμία της με την κουμπάρα και κολλητή φίλη της, Μαρία Μπεκατώρου, για τις ανασφάλειές της αλλά και για τα κιλά που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη της.

Η Μαρία Μπεκατώρου και η Υβόννη Μπόσνιακ συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο πλατό της εκπομπής “The Kardashians” στις 17 Νοεμβρίου του 2013 και από τότε είναι αχώριστες. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, πάντρεψε την φίλη της μαζί με τον γνωστό τραγουδιστή επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη σχέση. Η μία βρίσκεται πάντα στο πλευρό της άλλης και την στηρίζει τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα.

Στη συνέχεια, η μελαχρινή καλλονή ρωτήθηκε αν έχει ανασφάλειες αλλά και αν έχει πραγματοποιήσει τα όνειρά της, με εκείνη να απαντά: “Εννοείται πως έχω ανασφάλειες αλλά ποτέ δεν αφήνω την ανασφάλεια να με κρατήσει πίσω από κάτι. You need to face it, embrace it, work on it and don’t be afraid of it”. Όσον αφορά το όνειρά της, η Υβόννη Μπόσνιακ αναφέρει: “Η αλήθεια είναι ότι νιώθω τόσο ευγνώμων που η ζωή τα έφερε όλα όπως τα είχα ονειρευτεί… Και πολύ παραπάνω”.

Τέλος, η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου αποκάλυψε πως καθ’όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε 18 κιλά, τα οποία βέβαια κατάφερε να χάσει.

Η Υβόννη Μπόσνιακ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πριν από πέντε χρόνια.

Read More

And More