Υβόννη Μπόσνιακ: Πρωινή ποδηλατάδα στην παραλία της Θεσσαλονίκης μαζί με την κόρη της, Ελένη! [pics]

Η πρεμιέρα των εμφανίσεων του Αντώνη Ρέμου στη γενέτειρά του, στο νυχτερινό κέντρο «Πύλη Αξιού», μετακόμισε σύσσωμη την οικογένεια του τραγουδιστή στη Θεσσαλονίκη. Η Υβόννη Μπόσνιακ, που το προηγούμενο διάστημα είχε απορροφηθεί πλήρως με την παρουσίαση της νέας της κολεξιόν που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, αναζητούσε λίγες μέρες χαλάρωσης με την οικογένειά της. Έτσι, τις μέρες που ο σύζυγός της είχε ρεπό από τις εμφανίσεις του, βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα, έχοντας όμως μαζί της και την κόρη τους, Ελένη.

Το ζευγάρι πέρασε όλες τις μέρες του με χαλαρές βόλτες και παιχνίδια με την μικρή του πριγκίπισσα στο λούνα παρκ. Ο φωτογραφικός φακός, μάλιστα, απαθανάτισε μαμά και κόρη σε μια πρωινή ποδηλατάδα δίπλα στην παραλία της πόλης. Ντυμένη casual, αλλά πάντα chic, η σχεδιάστρια μόδας έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, αφού αγόρασε για την μικρή Ελένη ποπ κορν, επιβιβάστηκε στο τετράτροχο ποδήλατο και απόλαυσε την βόλτα της. Μαζί της ήταν και μία καλή της φίλη με την δική της κόρη, οπότε η Υβόννη και η κόρη της είχαν πολύ καλή παρέα.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More