Υβόννη Μπόσνιακ: Σαρώνει στο Tik Tok! Τα απολαυστικά βίντεο

Μπορεί στην κορυφή των social media, εδώ και χρόνια να πρωταγωνιστεί το Instagram, το τελευταίο διάστημα όμως, πολλοί είναι οι celebrities που έχουν γυρίσει την προσοχή τους στο Tik Tok.

Οι περισσότεροι έκαναν την αρχή στην καραντίνα, όταν λόγω του κορονοϊού και του εγκλεισμού παράμειναν για αρκετά ώρες στο σπίτι και προσπαθώντας να περάσουν τον χρόνο τους δημιουργικά, ενώ ακολουθούσαν στις τάσεις των social media.

Κάποιοι μάλιστα, έμαθαν για την εν λόγω εφαρμογή από τα παιδιά τους, καθώς, τα περισσότερα βίντεο έχουν μια πιο νεανική πινελιά, ωστόσο, μικροί και μεγάλοι φαίνεται να το διασκεδάζουν πολύ.

Ανάμεσα σε αυτούς εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται και η Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία απέκτησε τον δικό της λογαριασμό στο Tik Tok, όπου δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά χιουμοριστικά βιντεάκια. 

Η σύζυγός του Αντώνη Ρέμου όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να κρατά χαμηλό προφίλ, καθώς δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική της ζωή, μέσα από αυτή την εφαρμογή όμως, η ίδια δείχνει το ιδιαίτερο χιούμορ της, με τους διαδικτυακούς της φίλους να ζητούν και άλλα βίντεο.

Δες παρακάτω μερικά από τα βίντεο της Υβόννης Μπόσνιακ

 

@yvonini @Steve.89_ ♬ πρωτότυπος ήχος – best greek ataka

@yvonini

Οταν δεν ακους την Κολλητή

♬ original sound – greektv

@yvonini Σε ήξερα πριν να σε γνωρίσω 🤭 #foreveryoung #married #remos #babies ♬ original sound – Yvonne Bosnjak

@yvonini

 

♬ original sound – Yvonne Bosnjak

@yvonini

 

♬ Oikogeneia vlaptei lamprini zileia – demetreez

@yvonini

 

♬ original sound – Constantinos Taouxis

Read More

And More