Υβόννη Μπόσνιακ – Τρύφωνας Σαμαράς: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις προετοιμασίες του “Style me Up”

Το «Style Me Up», το συναρπαστικό παιχνίδι στιλιστικών μεταμορφώσεων με τη Μαρία Μπακοδήμου πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις επόμενες ημέρες μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Open Tv. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο τιμόνι δικής της εκπομπής και μαζί με την παραγωγή και τους υπόλοιπους συντελεστές βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το νέο συναρπαστικό παιχνίδι! 

Μαζί με τη Μαρία στο ρόλο της επιτροπής θα βρίσκονται επαγγελματίες από το χώρο της μόδας, οι οποίοι θα αναλάβουν το μεγάλο στοίχημα και θα βοηθήσουν τους παίκτες να πετύχουν την αλλαγή που ονειρεύονται. Στην κριτική επιτροπή του «Style Me Up» συναντάμε τρία αγαπημένα πρόσωπα με μακρά πορεία στο χώρο της μόδας: την Υβόννη Μπόσνιακ, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Γιάννη Λάσκο. Και οι τρεις έχουν έναν στόχο: Να εντοπίσουν τους παίκτες που επιθυμούν μια ριζική αλλαγή και να τους βοηθήσουν να πετύχουν τη «μεταμόρφωση» που ονειρεύονται.

Βασικός σύμμαχος κάθε παίκτη στη διαδρομή για να συναντηθεί με τον νέο του εαυτό και την ανανεωμένη του αυτοπεποίθηση, θα είναι ο beauty expert του «Style Me Up», Τρύφωνας Σαμαράς! Ο καταξιωμένος hair stylist, που έχει επιμεληθεί μερικές από τις πιο διάσημες και όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz, πρόκειται να αναλάβει σχεδόν εξ ολοκλήρου την εξωτερική εμφάνιση των παικτών από τα μαλλιά μέχρι και το πρόσωπο και το μακιγιάζ των γυναικών. Άλλωστε είναι ο πλέον κατάλληλος γι’ αυτό!

Η Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον Αντώνη Ρέμο, πρόκειται να εμφανιστεί για πρώτη φορά στην τηλεόραση και όπως καταλαβαίνεις είναι ενθουσιασμένη! Η γνωστή σχεδιάστρια με τον δικό της οίκο διαθέτει γνώσεις στον χώρο της μόδας και με την εμπειρία της θα βοηθήσει τους άντρες και τις γυναίκες που θα λάβουν μέρος να μεταμορφωθούν στην καλύτερη εκδοχή τους. 

Το TLIFE σου εξασφάλισε αποκλειστικές backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του trailer αλλά και των τίτλων αρχής  του show, με τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Υβόννη Μπόσνιακ να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να ποζάρουν με τους συνεργάτες τους.

Το «Style Me Up» έρχεται στις οθόνες μας καθημερινά από τον Σεπτέμβριο στο OPEN!

Read More

And More