Ζ. Μακρυπούλια – Μ. Χατζηγιάννης: Γιατί έμεινε στα μπετά η “ερωτική φωλιά” τους στην Εύβοια;

Στα μπετά φαίνεται πως έχει μείνει η κατασκευή της εξοχικής κατοικίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια στη βόρεια Εύβοια, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και του “κουρέματος” των καταθέσεων στην Κύπρο.
Όπως διαβάζουμε στην “Espresso” το διάσημο ζευγάρι που είχε επισκεφτεί στο παρελθόν πολλές φορές την Εύβοια και είχε μείνει στο σπίτι ενός καλού φίλου του Μιχάλη, μαγεύτηκε από το τοπίο και αποφάσισε να κτίσει μια εξοχική κατοικία κοντά στην περιοχή της Γαλατσώνας.
“Όταν γνωρίστηκε με την Ζέτα άρχισαν να έρχονται εδώ μαζί. Φιλοξενούνται στο σπίτι του φίλου τους. Πριν ένα χρόνο αποφάσισαν να χτίσουν το δικό τους εξοχικό. Ήρθαν σε επαφή με μηχανικό και συνεργεία της περιοχής και άρχισαν τις εργασίες”, ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Αφού βρήκαν το χώρο, έπεσαν τα θεμέλια και χτίστηκε το υπόγειο και το ισόγειο της μονοκατοικίας. Όμως, πριν από 2 περίπου μήνες σταμάτησαν οι εργασίες εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής περιόδου που διανύουμε και απομακρύνθηκε το συνεργείο κατασκευής. Το ζευγάρι αναζήτησε νέο συνεργείο και μάστορες σε καλύτερη τιμή, αλλά προς το παρόν φαίνεται πως έχουν “παγώσει” όλες οι εργασίες.

Read More

And More