Z. Mακρυπούλια – Μ. Χατζηγιάννης: Το ταξίδι στην Πάρο και η νέα μεζονέτα

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε ένα ταξίδι δώρο στην αγαπημένη του Ζέτα για να ξεκουραστεί μακριά από όλους και όλα… Έτσι το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε αυτές τις μέρες στην Πάρο και συνδύασε χαλάρωση και υποχρεώσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με την ολοκλήρωση της νέας τους μεζονέτας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Real life” περνούν αρκετές ώρες παρέα με τον αρχιτέκτονα και τα συνεργεία, ενώ τα βράδια απολαμβάνουν ρομαντικά δείπνα στην Παροικιά και την Νάουσα. Τους αρέσει να τρώνε φρέσκα ψάρια στη Νάουσα και να πίνουν τον καφέ τους απολαμβάνοντας τη μαγευτική θέα στο Αιγαίο, ενώ η αγαπημένη τους απογευματινή συνήθεια είναι οι ατελείωτες βόλτες στα γραφικά σοκάκια και η αγορά παραδοσιακών προϊόντων.

Το εξοχικό τους βρίσκεται στην περιοχή του Αμπελά και πρόκειται για ένα τεράστιο σπίτι που την εσωτερική διακόσμηση θα επιμεληθεί η Ζέτα. Έχει πισίνα και ένα τεράστιο τοίχο που θα αποτρέπει τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Ζέτα και ο Μιχάλης θα παραμείνουν λίγες ακόμη μέρες εκεί και στο τέλος της εβδομάδας θα επιστρέψουν αφού οι υποχρεώσεις τους στην Αθήνα δεν σταματούν ποτέ!

Read More

And More