Ζ. Μακρυπούλια: Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια της φωτογράφισης στην Κρήτη! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στον φωτογραφικό φακό της καλής της φίλης, Ρούλας Ρέβη πόζαρε για ακόμη μία φορά η Ζέτα Μακρυπούλια. Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια μάλιστα, στα πλαίσια της συνεργασίας της με γνωστή εταιρεία ρούχων, ταξίδεψε με την ομάδα της μέχρι την Κρήτη και συγκριμένα στο νομό Χανίων.

Η φωτογράφιση έγινε για τις ανάγκες της νέας κολεξιόν για την άνοιξη και το καλοκαίρι και θυμάσου που σου είχαμε παρουσιάσει πριν λίγες μέρες το εκπληκτικό αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά, σε μεταφέρουμε στα παρασκήνια αυτού του ταξιδιού στον κόσμο της μόδας!

Ένα ταξίδι αισθήσεων, γεμάτο με φυσικές ομορφιές, κρητικές γεύσεις, ανοιξιάτικα αρώματα και φυσικά κρητική φιλοξενία. Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε στην παλιά πόλη των Χανίων, στο Ενετικό λιμάνι, στο Ελαφονήσι, στον αρχαιότερη ελιά του κόσμου στο χωριό Βούβες, στο δήμο Πλατανιά αλλά και στο ορεινό χωριό Θέρισος.

Το κλίμα σε όλη τη διάρκεια ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο παρολο που ήταν μία πολύωρη και κουραστική διαδικασία. Η Ζέτα δεν έχασε στιγμή το λαμπερό χαμόγελό τη! Άλλωστε η ομάδα έχει δέσει πολύ μετά από τόσο ταξίδια και λειτουργεί άψογα η συνεργασία. Tο TLIFE το διαπίστωσε!

Πάρε κι εσύ μια γεύση από όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια μέσα από το album του TLIFE…

Read More

And More