Ζ. Μακρυπούλια: »Όσο μεγαλώνω φοβάμαι τον γάμο»!

Ζ. Μακρυπούλια: »Όσο μεγαλώνω φοβάμαι τον γάμο»! | tlife.gr

Η Ζέτα Μακρυπούλια στα 31 της είναι πιο όμορφη από ποτέ αλλά και πολύ επιτυχημένη. Σκηνοθέτες και παραγωγοί τρίβουν τα χέρια τους όταν ακούν το όνομά της. Ωστόσο αυτό δεν ίσχυε στα πρώτα της βήματα στον χώρο του θεάματος.

»Μπορεί να είχα περάσει πολύ δύσκολα, να με απέρριπταν, να μην είχα δουλειά, αλλά αυτό, τώρα που το σκέφτομαι, έγινε για καλό. Είναι πιο ωραίο να κερδίζεις πράγματα παρά να στα χαρίζουν, Κι εγώ είχα να αντιμετωπίσω πάρα πολλά. Φωτογραφήσεις, φήμες, απαξιωτικά σχόλιά», δήλωσε η ηθοποιός – παρουσιάστρια στο DownTown.

Πολλοί θεωρούν πως η όμορφη Ζέτα είναι εδώ και τέσσερα χρόνια μόνη της. Αλλά σύμφωνα με την ίδια κάτι τέτοιο δεν ισχύει. »Έχω κάνει κάποιες σχέσεις, οι οποίες ήταν μικρές, δεν υπήρχε λόγος να βγουν στην δημοσιότητα. Επίσης δεν μου έχουν κάνει ποτέ πρόταση γάμου. Συνηδειτοποιώ ότι έχω πρόβλημα με την δέσμευση. Όσο μεγαλώνω φοβάμαι τον γάμο», είπε η Ζέτα.

Δεν θα μπορούσε όμως να δώσει και μία απάντηση στις φήμες που την θέλουν μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο. »Τι μ……ες είναι αυτές; Λάθος γράφουν. Πριν από τρεις εβδομάδες έφυγα με το αυτοκίνητο του κ. Λάτσιου. Την προηγούμενη Κυριακή με τον Φωκά. Κάθε βράδυ μετά το show εγώ και οι κριτές μοιραζόμαστε στα αυτοκίνητα και βγαίνουμε έξω. Τόσο η Ελένη, όσο και ο κύριος Λάτσιος είναι δύο άνθρωποι που εκτιμώ και σέβομαι και δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να απαντάω σε ηλίθιες φήμες», τόνισε εκνευρισμένη.

READ more