Ζ. Μακρυπούλια: Το ξεκίνημα και η επιστροφή στον ΑΝΤ1!

Η όμορφη Ζέτα γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου το 1978 στο Μεταξουργείο. Μοναχοκόρη, έχει δύο ακόμη αδέρφια τα οποία διαθέτουν κλειδαράδικο στη Μεγάλου Αλεξάνδρου, δίπλα από το δημοτικό σχολείο που πήγαιναν παιδιά. Μεταξουργείο και Κεραμεικός ήταν τα λημέρια της παιδάκι.

Ως το μοναδικό κορίτσι στην οικογένεια χαιρόταν πάντα την αδυναμία των γονιών της. Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή της όταν ήταν ακόμα πολύ μικρή. Ξεκίνησε με κάποιες τηλεοπτικές διαφημίσεις και όταν αποφοίτησε από την δραματική σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου, συμμετείχε στην εκπομπή Ciao ANT1 το 1992 με την Ρούλα Κορομηλά.

Ήταν ”τσαούσα” από μικρή.

Παρακολούθησε μαθήματα στο ”Θέατρο Αλλαγών” ενώ συνέχισε να εργάζεται σε διάφορες τηλεοπτικές παραγωγές. Το ντεμπούτο της στην τηλεπαρουσίαση το έκανε την περίοδο 1997 – 1998 με την εκπομπή Mad Zone στο κανάλι Mad.

Ορόσημο στην καριέρα της ήταν και η συνεργασία της με το Νίκο Μαστοράκη στη σειρά ”Χωρισμένοι με παιδιά” το 1996.

Ακολούθησαν πολλές τηλεοπτικές συμμετοχές όπως στις σειρές ”Νιρβάνα”, ”Το μπέρδεμα”, ”Miss Νταίζυ” και ”Σόλο Καριέρα”.

Από το 2004 ως το 2006 πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση ”Σεσουάρ για δολοφόνους”.

Την έκπληξη την κάνει το 2005 στην τηλεοπτική σειρά του Mega ”Παρά Πέντε” ως Αμαλία.

Όλες θυμόμαστε το ”Φιλί φιλί με λυτρώνεις”…

Την χρονιά 2006 – 2007 την βλέπουμε στην θεατρική παράσταση ”Σ’αγαπώ, σε λατρέυω, χωρίζουμε”, αλλά και στην τηλεοπτική σειρά ”Μόνο εσύ”, ενώ παίζει και σε ένα επεισόδιο στις ”7 θανάσιμες πεθερές”. Τις χρονιές εκείνες παρουσίασε και τα Μουσικά Βραβεία Κύπρου.

Τα επόμενα τρία χρόνια πρωταγωνίστησε σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές όπως Μόλις Χώρισα (2008), Σ.Ε.Ξ – Σούλα Έλα Ξανά (2009), Kings of Mykonos (2010)

Το 2010 την είδαμε επίσης να παρουσιάζει το πολύ επιτυχημένο show ”Danciing with the Stars”. Οι κριτικές πολλές. Οι φήμες που την θέλουν να φλερτάρει με τον Γιάννη Λάτσιο έντονες. Και οι δύο όμως διέψευσαν κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν μαζί.

Το χορευτικό της στον τελικό, έκανε τη διαφορά.

KEΦΑΛΑΙΟ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

Γνωρίστηκαν το 1996. Ένα περιοδικό οργάνωνε μια εκδήλωση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Έγινεψηφοφορία για την Βαλεντίνα και τον Βαλεντίνο της βραδιάς. Νικητές ανακηρύχθηκαν ο Αντώνης Ρέμος και η Ζέτα Μακρυπούλια. Τυχαίο; Δε νομίζω!

Η ερωτική χημεία μεταξύ τους ήταν φανερή από την πρώτη στιγμή. Ωστόσο η Ζέτα τότε είχε σχέση με τον γυμναστή Κώστα Αλιμπέρτη.

Ζευγάρι με τον Αντώνη Ρέμο έγινε το 1999. Ήταν μία σχέση γεμάτη πάθος, χωρισμούς κι επανασυνδέσεις. Ενώ τα πρώτα σύννεφα άρχισαν να φαίνονται το 2005, χώρισαν οριστικά το 2006.

Τα τελευταία χρόνια δεν της προέκυψε κάποια σοβαρή σχέση. Διασκεδάζει με τις παρέες της και είναι αφοσιωμένη στη καριέρα της. Κι απ’ότι φαίνεται δεν της βγαίνει σε κακό μιας και φέτος πραγματικά ήταν η χρονιά της!

Read More

And More