Ζ. Μακρυπούλια: Το στοιχείο που λατρεύει στον Μ. Χατζηγιάννη και η απόκτηση ενός παιδιού!

Η Ζέτα Μακρυπούλια με ανοιξιάτικη διάθεση, πόζαρε στον φακό του Celebrity και αποκάλυψε πως τα μικρά και καθημερινά πράγματα μπορούν να την κάνουν ευτυχισμένη. Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε ακόμα για την σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και για την μητρότητα…

Τι σας κάνει ευτυχισμένη;

Η ευτυχία είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο. Ευτυχισμένη με κάνουν απλά πράγματα που πολλές φορές τα βγάζουμε από τη ζωή μας, όπως μια εκδρομή, μια βόλτα, η συντροφικότητα, οι φίλοι μου, η δουλειά μου!

Τι εκτιμάτε στον σύντροφο σας;

Εκτιμώ όλα τα προφανή που σε κάνουν να είσαι με έναν άνθρωπο: ότι σε αγαπά, σε στηρίζει, σε εμψυχώνει, αλλά κάτι που δεν μπορεί ο άλλος να φανταστεί και μου αρέσει πολύ είναι ότι μου δείχνει ένα κομμάτι του χαρακτήρα του που δεν το μοιράζεται με άλλους και είναι η παιδικότητα που έχει…

Νιώθετε ότι μεγαλώνετε και δεν προλαβαίνετε να κάνετε όλα όσα θέλετε;

Ναι, όλα αυτά τώρα έχουν βγει στην επιφάνεια. Η απόκτηση ενός παιδιού, ας πούμε, είναι κάτι το οποίο όσο μεγαλώνεις σε αγχώνει. Γιατί μεγαλώνοντας, γίνεσαι και πιο συνειδητοποιημένος.

Αγχώνεστε για το πότε θα γίνετε μητέρα;

Όχι, για το τι μητέρα θα γίνω.

Πώς αισθάνεστε όταν ακούτε πως γίνεστε ερώτηση σε συναδέλφους σας από τους δημοσιογράφους;

Έχω ανάμεικτα συναισθήματα κι επειδή έχει ατονίσει όλο αυτό, το έχω θάψει. Πάντως, όλο αυτό με έκανε να κλειστώ στον εαυτό μου. Θεώρησα ότι φέρνεις σε πολύ δύσκολη θέση αυτόν που πρέπει να απαντήσει, φέρνεις εμένα σε δύσκολη θέση που πρέπει να δω πώς με βλέπουν οι άλλοι και ξαφνικά ένιωσα σαν να έγινα γκάλοπ, δεν ήταν ευχάριστο. Κι ένιωθα τελικά φοβερά άβολα όταν ερχόταν μετά το γκάλοπ να με ρωτήσουν πως νιώθω εγώ και μου ζήτησαν να πάρω θέση.

Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί

Read More

And More