Ζ. Σαπουντζάκη: ”Θα έκανα μεγάλη καριέρα αν έμενα στην Αμερική”!

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι ίσως η πιο αγαπητή show woman που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα. Μένει μόνιμα στη Κινέττα όπου και απολαμβάνει τη θάλασσα χειμώνα – καλοκαίρι. Μιλάει στο περιοδικό DownTown και κάνει τον απολογισμό της ζωής της. ”Εγώ την έφτιαξα τη ζωή μου. Κι αν δεν είναι τέλεια, εγώ φταίω γι’αυτό. Δεν ήμουν ποτέ ευχαριστημένη με μένα. Ήμουν υπερβολική, ήθελα απ’την κορφή ως τα νύχια να είναι όλα σωστά. Άμα κάτι δεν ήταν τέλειο, μ’ έπιανε θλίψη, καθόμουν στο σπίτι μου κι έκλαιγα”, δηλώνει η Ζωζώ.

Και συνεχίζει: ”Έχω ζήσει πολλά και έξω από την Ελλάδα. Περπατούσα στη Νέα Υόρκη με έδειχναν με το δάχτυλο οι Αμερικανοί και έλεγαν This is Zozo. Τους άρεσε το ταπεραμέντο μου, η εμφάνιση που είχα, ο τρόπος μου. Θα έκανα μεγάλη καριέρα αν έμενα στην αμερική, αλλά μήπως δεν κάνω κι εδώ που είμαι στο σπίτι μου; Εγώ ήθελα να έχω κοντά μου τους δικούς μου ανθρώπους. Στην προσωπική μου ζωή ήμουν αδύναμη. Δυνατή έγινα το 1994, στις 20 Ιανουαρίου όταν πέθανε ο άντρας μου ο Αντρέας με τον οποίο ήμασταν 23 χρόνια μαζί”.

Η Ζωζώ νιώθει λες και είναι 20 χρονών: ”Δεν θέλω να μιλάω για την ηλικία μου. Είμαι όσο αισθάνομαι κι εγώ νιώθω εικοσάρα. Νιώθω σέξι αλλά δεν κάνω τη μπεμπέκα. Δίνω και δείχνω αυτό που είμαι. Θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο. Κι αν έρθει ο έρωτας θα τον καωσορίσω”.

Η Ζωζώ αγαπάει πολύ τη θάλασσα. Γι’αυτό κι επέλεξε να να ζει δίπλα σ’αυτήν. ”Το ιδανικό για μένα ήταν να φύγω από τη ζωή ακαριάια, χωρίς να πονέσω. Κι αν ήταν και χορεύοντας ακόμα καλύτερα. Να σου πω κάτι; Θα ήθελα πολύ τη στάχτη μου να τη ρίξουν στη θάλασσα κάτω από το σπίτι μου, στην Κινέττα… Άντε καλε! Έχω χρόνια μπροστά μου! Τι κάθομαι και σου λέω τώρα…”, καταλήγει.

Read More

And More