Ζακ Ιωαννίδης: Φωτογραφίες από τη ζωή του γοητευτικού γυμναστή του Big Brother

Γοητευτικός, αθλητικός αλλά και μεγάλο πειραχτήρι. Ο Ζακ Ιωαννίδης είναι έτοιμος να… προπονήσει τους συμπαίκτες του στο Big Brother. O 29χρονος σπούδασε στην Αμερική κινησιολογία και διαιτολογία κι εργάζεται ως personal trainer.

Γυμνάζεται καθημερινά επί δύο ώρες και δεν σκοπεύει να σταματήσει αυτή τη συνήθεια, ούτε μέσα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού». Οι φίλοι του λένε ότι κάνει πολλές πλάκες κι ο Ζακ έχει ετοιμάσει κάποιες εκπλήξεις για τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Δηλώνει ότι αυτό που δεν πρόκειται να ανεχτεί, μέσα στο σπίτι, είναι να λένε οι συγκάτοικοί του ψέματα για τον ίδιο, να δημιουργούν φήμες και να μιλάνε πίσω από την πλάτη του. Πιστεύει ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι! Του αρέσει να πειραματίζεται στην κουζίνα, οπότε προβλέπει να γίνεται και ο σεφ της παρέας!

Αν θα έπρεπε να βαθμολογήσει τον εαυτό του, για την εξωτερική του εμφάνιση, θα του έβαζε 7 ή 8, η κολλητή του όμως του βάζει 10 και πιστεύει ότι τα κορίτσια του σπιτιού θα τσακωθούν για τα μάτια του! Για να δούμε…

Δες φωτογραφίες από την καθημερινότητά του:

Ο Ζακ Ιωαννίδης είναι ένας από τους παίκτες του Big Brother που θα μας απασχολήσουν φέτος.

Read More

And More