Ζάκυνθος: Ξεψύχησε μαχαιρωμένος στην καρδιά 19χρονος τουρίστας

Ολοι τα έβλεπαν, όλοι τα ήξεραν αλλά κανείς σεν έκανε τίποτα. ”Από το Λαγανά το βράδυ όχι να περπατήσουμε δεν μπορούμε αλλά ούτε και να περάσουμε με τα αυτοκίνητα μας” από τις ορδές των μεθυσμένων τουριστών που τον έχουν καταλάβει.

Δυστυχώς ένα τέτοιο σκηνικό μετατράπηκε σε σκηνικό θανάτου τα χαράματα. Θύμα της αδιαφορίας αυτή τη φορά είναι ένα νέο παλικάρι, ένας 19χρονος τουρίστας. Δράστες της δολοφονίας, σύμφωνα με την αστυνομία που επικαλείται αδιάσειστα στοιχεία δυο οδηγοί ταξί μόλις 21 ετών.
Το χρονικό της δολοφονίας
Στο Λαγανά, λίγο μετά τις τρεις τα χαράματα μια παρέα πέντε νεαρών Βρετανών τουριστών που πολλοί λένε ότι ήταν εμφανώς πιωμένοι προχωρούσαν σε κεντρικό δρόμο, έξω από ένα “φαστ φουντ”.
Κάποιοι λένε ότι οι νεαροί ενόχλησαν με λέιζερ τους δύο οδηγούς που ήταν στα σταθμευμένα ταξί τους. Οι δυο παρέες άρχισαν να βρίζονται και να κάνουν τα γνωστά νοήματα.
Πριν προλάβει κανείς να καταλάβει τι είχε συμβεί δυο νεαροί βγήκαν από το ταξί και ήρθαν στα χέρια με τους τουρίστες. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο δρόμος μετατράπηκε σε πεδίο μάχης.
Αμέσως ένας από τους τουρίστες έπεσε στο έδαφος μέσα στα αίματα. Ακολούθησε ένας δεύτερος και ύστερα ο ένας μετά τον άλλο οι υπόλοιποι Βρετανοί τουρίστες, όλοι κατάλαβαν τότε πως οι δύο νεαροί Έλληνες κρατούσαν μαχαίρια.
Δυστυχώς ο ένας από τους Βρετανούς ξεψύχησε επί τόπου, ο 19χρονος Βρετανός Ρόμπερτ Τζέιν Σεβάζ. Είχε δεχθεί χτύπημα απευθείας στην καρδιά. Οι υπόλοιποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα στην κοιλια, την πλάτη και σε άλλα μέρη του σώματός τους, αλλά ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Read More

And More