Ζαμπέτογλου για Βανδή μετά το διαζύγιο: “To όνομά της σημαίνει δύναμη και αξιοπρέπεια”

Σαν βόμβα έπεσε πριν μερικές ώρες η είδηση πως η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης αποφάσισαν μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και δυο παιδιά να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, γνωστοποίησε την απόφασή του μέσω μιας κοινής λιτής ανακοίνωσης επισημαίνοντας πως προτεραιότητά τους παραμένουν πάντα τα δυο παιδιά τους Μελίνα και Γιώργος. (διάβασε εδώ το Love story του ζευγαριού)

Όπως ήταν λογικό, η είδηση αυτή έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου αφού αποτελεί μια από τις ειδήσεις της χρονιάς. Μάλιστα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου που γνωρίζεται εδώ και αρκετά χρόνια με την γνωστή τραγουδίστρια, θέλησε με μια ανάρτησή της να εξυμνήσει τον “χαρακτήρα” και την στάση ζωής της. (δες εδώ τις έξι αναρτήσεις που είχε κάνει η Δέσποινα Βανδή για τον Ντέμη Νικολαϊδη)

“Αυτή η γυναίκα, αυτό το κορίτσι που ποτέ δε μεγαλώνει, μόνο ωριμάζει, δυναμώνει, γίνεται καλύτερη και πιο σοφή. Αυτή που δεν έμαθε να παίρνει. Αυτή που ξέρει μόνα να δίνει. Αυτή που γνώρισα πριν 25 χρόνια και δε με απογοήτευσε ούτε μια στιγμή. Που είναι πάντα δίπλα σε όποιον τη χρειάζεται, στη χαρά και τη λύπη. Που είναι η καλύτερη φίλη που μπορεί κάποιος να ζητήσει. Αυτή που το όνομά της σημαίνει δύναμη και αξιοπρέπεια” έγραψε η δημοσιογράφος συνοδεύοντας το κείμενό της με μια φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή. (δες εδώ που βρέθηκε η τραγουδίστρια λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου)

 

Read More

And More