Ζαννής Φραντζέσκος: Βάπτιση – υπερπαραγωγή για την κόρη του Mr Nammos στο Μονακό

Ένα μυστήριο και ένα πάρτι ξεχωριστά και εξόχως λαμπερά αναμένεται να διοργανώσουν ο Mr Nammoς, Ζαννής Φραντζέσκος, και η σύζυγός του, Βερόνικα, με αφορμή τη βάπτιση της κόρης τους.

Το λαμπερό ζευγάρι του διεθνούς τζετ σετ ετοιμάζει μυστήριο-υπερπαραγωγή για την πριγκίπισσά του.

Το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά και η Σάσα Σταμάτη εξασφάλισαν αποκλειστικά το προσκλητήριο του μυστηρίου αλλά και των πάρτι που θα ακολουθήσουν πριν και μετά.

«Σας προσκαλούμε εγκάρδια στη βάπτιση της κόρης μας, Ιvy, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2012 στο Μονακό, στην Κυανή Ακτή. Νονοί θα είναι η Εβελίνα Μαχά και η Κατερίνα Στασινοπούλου», γράφει το προσκλητήριο που αφορά το μυστήριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Colonel Bellando de Castro, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει formal dinner party στη Villa la Vigie.

Μία μέρα πριν από τη βάπτιση, την Παρασκευή, το ζευγάρι θα διοργανώσει στις 9 το βράδυ dinner στο Sass Café στο Μόντε Κάρλο. Φυσικά, στο Μυστήριο αναμένεται να παραβρεθούν προσωπικότητες τόσο του ελληνικού όσο και του διεθνούς τζετ σετ, αφού, άλλωστε, το Nammos στην Ψαρρού αποτελεί σημείο συνάντησης για προσωπικότητες από όλο τον κόσμο και το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα αγαπητό και δημοφιλές, τόσο στους εγχώριους όσο και στους διεθνείς κοσμικούς κύκλους.

Δες το προσκλητήριο:

Read More

And More