Ζαχαριάς: Ανείπωτη θλίψη για τον 23χρονο γιο του που έσβησε στην άσφαλτο

Οι λέξεις είναι λίγες για να περιγράψουν την θλίψη της οικογένειας Ζαχαριά. Ο 23χρονος γιος του ιδιοκτήτη της πασίγνωστης αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο το απόγευμα της Τρίτης, αφού “καρφώθηκε” σε κολώνα της ΔΕΗ. Η τραγωδία γράφτηκε στην οδό Τραπεζούντος, στον Άγιο Στέφανο. Υπό συνθήκες που μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν διευκρινιστεί, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας και «καρφώθηκε» με μεγάλη ταχύτητα στην κολώνα φωτισμού.

Ο 23χρονος διακομίστηκε αμέσως στο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του. Η είδηση πως επρόκειτο για τον 23χρονο γιο του ιδιοκτήτη της πασίγνωστης αλυσίδας καταστημάτων με παιχνίδια, Ζαχαριάς, είχε «σκάσει» σαν βόμβα και ξυπνούσε μνήμες…

Η ανείπωτη τραγωδία που γράφτηκε στον Άγιο Στέφανο ξύπνησε μνήμες από το φρικτό τροχαίο της 26ης Φεβρουαρίου του 2017, στο οποίο είχε σκοτωθεί ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo. Μαζί του είχαν χάσει τη ζωή τους ο φίλος του, Ανδρέας Γεωργακόπουλος, που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού της μοιραίας Porsche, καθώς και η τότε σύζυγος του Υπάτιου Πατμάνογλου, Αποστολία, μαζί με τον μόλις τριών ετών γιο τους, Παύλο.

Όταν ο Ζαχαριάς και ο γιος του ξεγέλασαν τον θάνατο

Στο τροχαίο που σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2014, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη, ο κ. Ζαχαριάς επέβαινε με τον γιο του στην κόκκινη Ferrari του. Ο επιχειρηματίας, γνωστός για την αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών, οδηγούσε το αυτοκίνητό του, στο οποίο ενεπλάκησαν και δύο ακόμη δύο Ι.Χ. Το όχημά του τότε, είχε καταλήξει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του πεζοδρομίου, αφού πρώτα είχε περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ώστε να αποφύγει τα δύο διερχόμενα Ι.Χ. Ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς κόκκινου αυτοκινήτου, κ. Ζαχαριάς, ο οποίος επέστρεφε σπίτι του μαζί με τον 17χρονο γιο του, υπέστη μικροτραυματισμό στο πρόσωπο και επισκέφτηκε ιδιωτική κλινική της Αθήνας.

Πηγή: Newsit.gr

Read More

And More