Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Αν μάθατε ότι με έκανε unfollow ο άντρας μου, να μου το πείτε, όλοι οι άλλοι δεν με νοιάζουν»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και την Σοφία Ραφτοπούλου και μίλησε για το νέο project που θα συμμετέχει στο Star, το unfollow της Βίκυς Καγιά αλλά και τον σύζυγό της, Βασίλη Καρύδη.

«Μου αρέσει πολύ σαν project, βλέπω και το αγγλικό και το ισπανικό First Dates. Εμπιστεύομαι πολύ το κανάλι, για αυτό είπα το «ναι». Θα είναι βραδινό αλλά δεν ξέρω ακόμη. Είμαστε ακόμη στο στήσιμο. Δουλεύω ακόμη στον χώρο της μόδας, απλώς είμαι διπλοθεσίτισσα. Η μόδα δεν σταματάει ποτέ» ανέφερε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Το unfollow της Βίκυς Καγιά το έμαθα από τους δημοσιογράφους. Τα social media είναι ελεύθεροι χώροι, όπως και η ζωή μας. Δεν σε υποχρεώνει κάποιος να ακολουθήσεις κάποιον. Ο μόνος άνθρωπος που δεν είναι ελεύθερος να με ακολουθεί ή να μην με ακολουθεί είναι ο άντρας μου. Αν μάθατε ότι με έκανε unfollow ο Καρύδης να μου το πείτε, όλοι οι άλλοι δεν με νοιάζουν. Ο σύζυγός μου είναι ο βράχος μου, όταν ήμουν και άνεργη, με παιδιά, υποχρεώσεις. Ευτυχώς είχαμε τους γονείς του» αποκάλυψε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Δες όλα όσα είπε στο απόσπασμα:

 

Read More

And More