Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η αφοπλιστική απάντηση σε follower που σχολίασε το ύψος της (pics)

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι από τα πρόσωπα που δε μασάνε τα λόγια τους και συχνά μπαίνουν στη διαδικασία να απαντάνε σε σχόλια είτε αυτά είναι θετικά είτε αρνητικά. Μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το πλατό του GNTM και η πόζα που χρησιμοποίησε για τη λήψη της, έκαναν κάποιους χρήστες να αντιδράσουν, μιας και τα πόδια της φαίνονταν αφύσικα ψηλά.

“Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί δείχνετε μια άλλη εικόνα προς τα έξω το πόδι σας έχει πάει 45 νούμερο. Δείχνεις πάρα πολύ ψηλή πράμα που δεν είστε και όλοι εμείς από εδώ έξω που δεν έχουμε καμία σχέση με το χώρο αυτό πιστεύουμε σε αυταπάτες! Κάνετε πολύ κακό στα νέα παιδιά που σας βλέπουν” ήταν ένα από τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της το οποίο φυσικά εκείνη δεν άφησε αναπάντητο.

“Σόρρυ φοράω 41 και είμαι 1,78 δε καταλαβαίνω τι νομίζετε ότι θα μπορούσα να κάνω ώστε να μη φαίνεται η ανδρική μου ποδάρα ώστε να μη σας ενοχλεί” έγραψε χαρακτηριστικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

 

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει μιλήσει άλλωστε πολλές φορές δημόσια για το ύψος της, ενώ όπως αποκάλυψε και σε πρόσφατη συνέντευξή της λόγω μιας εγχείρησης θυρεοειδούς έχει χάσει αρκετά κιλά.

Read More

And More