Ζενεβιέβ Μαζαρί: Με τον σύζυγό της για αγορές στα βόρεια προάστια! [pics]

«Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε στη δουλειά. Τον είδα και είπα “αυτός είναι δικός μου” . Μετά έμαθα ότι με είχε δει πολύ πιο πριν και είχε πει το ίδιο πράγμα και δημιούργησε κάποιες  καταστασούλες για να βρεθούμε στον ίδιο χώρο. Από τότε είμαστε μαζί, από το 2006», αποκάλυψε η Ζενεβιέβ Μαζαρί σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και την Ελισάβετ Κυρίτση, μιλώντας για τον σύζυγό της και την γνωριμία τους.

Η art director του GNTM είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά -τη Ροζαλία, η οποία πηγαίνει Γ’ Δημοτικού και τον 3 ετών Μίσα, ο οποίος πηγαίνει στον παιδικό σταθμό.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 13 χρόνια, αλλά κρατά όσο περισσότερο μπορεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός, άλλωστε, είναι ο που οι δυο τους κάνουν σπάνια κοινές εμφανίσεις, ενώ είναι αρκετά φειδωλοί στις δηλώσεις που κάνει ο ένας για τον άλλον.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε εμπορικό κέντρο στα βόρεια προάστια, όπου βρέθηκαν προκειμένου να πραγματοποιήσουν μια χαλαρή βόλτα για δύο και να κάνουν τις αγορές τους από τα μαγαζιά. Τόσο η Ζενεβιέβ, όσο και ο Βασίλης, έδειχναν ευδιάθετοι και πολύ ταιριαστοί μαζί, ενώ δεν κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητοι.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More