Ζενεβιέβ Μαζαρί: Μένει σπίτι, ετοιμάζει το GNTM 3 και δεν φαντάζεσαι τι βάζει τα παιδιά της να κάνουν!

Μπορεί η Ζενεβιέβ Μαζαρί να βρίσκεται στο σπίτι από την ημέρα που έκλεισαν τα σχολεία και να φροντίζει την οικογένειά της, αλλά βρίσκει χρόνο και για τις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Η art director του GNTM, μιλώντας μέσω Skype στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», δήλωσε πώς όλη η ομάδα του τηλεοπτικού διαγωνισμού ομορφιάς που προβάλλεται από το Star κάνει προετοιμασίες για τον νέο κύκλο.

«Δουλεύουμε όλοι με τη λογική ότι το GNTM 3 θα είναι η καλύτερη εμπειρία για όλους μας. Όλοι έχουμε θετική ενέργεια, λατρεύουμε αυτό το πρόγραμμα και αυτές τις ημέρες μας κρατά ζωντανούς και μπορούμε να σκεφτούμε το αύριο», είπε χαρακτηριστικά.

Και μπορεί οι συσκέψεις με τους συνεργάτες της να γίνονται σχεδόν καθημερινά μέσω βίντεο κλήσης, καθώς όλοι παραμένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους λόγω κορονοϊού, η ίδια όμως φροντίζει να περνά όμορφες στιγμές μαζί με τον σύζυγό της, Βασίλη Καρύδη, και τα δύο παιδιά τους, την 9χρονη Ροζαλία και τον 3χρονο Μιχάλη.

Μάλιστα, ως λάτρης του Instagram, η ίδια δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη νέα καθημερινότητά της. Όπως αποκάλυψε μέσα από τα stories της, λόγω του αυτοπεριορισμού η μοναδική βόλτα που κάνει είναι στον κήπο της, ενώ δεν μπορεί να σταματήσει να τρώει τα φαγητά που η ίδια μαγειρεύει. Όσο για το τι κάνει όταν τα παιδιά της της λένε πώς βαριούνται; Τα βάζει να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού…

Δες το βίντεο και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Read More

And More