Ζενεβιέβ Μαζαρί: Μήνυμα συμπαράστασης στις μαμάδες που μένουν σπίτι με τα παιδιά. λόγω κορονοϊού!

«Μένουμε σπίτι» είναι το σύνθημα όλων μετά από τις τελευταίες οδηγίες της κυβέρνησης και οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz δεν σταματούν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσω Instagram, όλα όσα κάνουν στο σπίτι. Κάποιοι δείχνουν να το έχουν δεχτεί καλά και κάποιοι άλλοι δυσκολεύονται. Όλοι όμως προσπαθούν να μένουν ψύχραιμοι και να στέλνουν τα μηνύματά τους.

Ανάμεσά τους και η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η art director του GNTM που έχει αφήσει ιστορία με τις επικές ατάκες της στο ριάλιτι ομορφιάς του Star θέλησε να στείλει μήνυμα συμπαράστασης στις απανταχού μαμάδες που μένουν πια σπίτι με τα παιδιά (αφού τόσο τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί είναι κλειστά, όσο και όλη η οικογένεια είναι συγκεντρωμένη πια στο σπίτι).

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, λοιπόν, που είναι μαμά δυο παιδιών, ενός κοριτσιού και ενός αγοριού που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Βασίλη Καρύδη, μένει σπίτι και «αυτό – τρολάρεται»: «Στην υγεία μας παιδιά σας στέλνω αγάπη και υπομονή σε όλους. Και στις μαμάδες εκεί έξω αγωνιστικούς χαιρετισμούς.», έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More