Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απίστευτο παρασκήνιο του γάμου της με τον σύζυγό της – “Κάθε καλοκαίρι έλεγα όχι στις προτάσεις γάμου του” (video)

Το πρωί της Δευτέρας, η Ζενεβιέβ Μαζαρί κάθισε στον καναπέ της εκπομπής “Στην Φωλιά των ΚουΚου” και μίλησε μεταξύ άλλων στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη  για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Βασίλη Καρύδη, ενώ αποκάλυψε και το παρασκήνιο πίσω από την απόφασή τους να παντρευτούν. 

“Τα πρώτα χρόνια έλεγα συνέχεια όχι στο Βασίλη γιατί δεν ήθελα να παντρευτώ. Δεν πίστευα ότι μας κρατάει το στεφάνι ή η βέρα. Αλλά μετά λόγω συνθηκών και καταστάσεων είπαμε “όκει, ας το κάνουμε” και έτσι κλεφτήκαμε. Το 2015 παντρευτήκαμε αλλά είμαστε μαζί από το 2006. Στους τρεις μήνες συγκατοικήσαμε και από τον τρίτο χρόνο και μετά κάθε καλοκαίρι μου έκανε πρόταση γάμου.

Όταν έγινε το referendum και μάλλον θα βγαίναμε από την Ευρώπη, ξαφνικά εγώ θα ήμουν η φτωχή συγγενής με έναν άνδρα που θα είχε αναγνωρίσει το παιδί μου και θα ζούσε και θα δούλευε στο Λονδίνο και εγώ θα έπρεπε να βγάζω διαβατήρια για να πάω στο Λονδίνο. Έγινε πολύ γρήγορα. 10 Ιουλίου γινόταν η αναμπουμπούλα και 17 Αυγούστου παντρευτήκαμε στην Κίμωλο, όπου είχαμε κλείσει για να πάμε διακοπές. Ούτε ο αδερφός μου δεν πρόλαβε να έρθει”, δήλωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More