Ζένια Μπονάτσου: Η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη είναι ερωτευμένη με κούκλο συμφοιτητή της! [pics]

Μπορεί να είναι μόλις 22 ετών, αλλά η Ζένια Μπονάτσου απολαμβάνει τόσο την επαγγελματική επιτυχία… όσο και την προσωπική ευτυχία! Η ταλαντούχα ηθοποιός εμφανίζεται σε μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της φετινής σεζόν “Χτυποκάρδια στο Θρανίο” και από την άλλη είναι full in love με τον σύντροφό της, Σωτήρη Μανίκα. Σύμφωνα με την Real News, η μοναχοκόρη του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου έχει βρει την ευτυχία και ζει έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος μάλιστα ξεκίνησε… με χτυποκάρδια στα θρανία της δραματικής σχολής Ίασμος.

Από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν στη σχολή, φάνηκε η έλξη που υπήρχε ανάμεσά τους και που στο πέρασμα του χρόνου εξελίχθηκε σε έναν δυνατό έρωτα. Ο Σωτήρης στηρίζει τη Ζένια, υπήρξε βράχος δίπλα της όταν έχασε τη γιαγιά της, ενώ την καμαρώνει στα πρώτα και ιδιαίτερα επιτυχημένα θεατρικά της βήματα.

Η 22χρονη εγγονή της Ζωής Λάσκαρη, έχοντας μεγαλώσει σε μία ιδιαίτερα λαμπερή οικογένεια, δεν επιθυμεί να μιλά για την προσωπική της ζωή. Γι’ αυτό η ίδια και ο σύντροφός της προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να κινούνται στους κοσμικούς κύκλους διακριτικά.

Read More

And More