Ζένια Μπονάτσου – Η εξομολόγηση για τη Ζωή Λάσκαρη: “Μετανιώνω που δεν άφησα τη γιαγιά μου….” (video)

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και την Άννα Ζηρδέλη μίλησε η Ζένια Μπονάτσου που φέτος τη βλέπουμε να συμμετέχει μαζί με τον Βαγγέλη Κακουριώτη στο Just the 2 of Us. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για τη γιαγιά της, Ζωή Λάσκαρη λέγοντας πως μετάνιωσε που δεν της επέτρεψε να πάει να τη δει στο θέατρο.

“Η γιαγιά μου δε με είχε δει να παίζω γιατί θεωρούσα ότι είμαι ακόμα σε ερασιτεχνικό επίπεδο και δεν ήθελα να με δει. Τώρα το λέω και μουτζώνομαι. Με τη μαμά μου και την αδερφή της πλέον όλα είναι καλά” είπε χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως συχνά μπαίνει στο youtube για να δει βίντεο του πατέρα της και ακούει τα τραγούδια του.

Στη συνέχεια, η Ζένια Μπονάτσου μίλησε και για τη μητέρα της και το ενδεχόμενο εκείνη να ξαναφτιάξει τη ζωή της και να προχωρήσει σε έναν νέο γάμο.

“Δε θα με ενοχλούσε η μητέρα μου να επισημοποιούσε μια νέα σχέση, ένας γάμος ίσως γιατί εγώ έχω μια άλλη εικόνα για την έννοια του γάμου. Βέβαια αν αυτό την έκανε ευτυχισμένη τότε εντάξει. Αρκεί βέβαια να ήταν ένας άνθρωπος που θα την αγαπά, θα τη σέβεται και θα την προσέχει γιατί αν δεν είναι έτσι από μένα θα περάσει πρώτα” είπε.

Read More

And More