Ζεράρ Πικέ: Παιχνίδια στη θάλασσα με τη σύντροφό του, Κλάρα στις διακοπές τους στην Κροατία

Τον απόλυτο έρωτα ζει ο Zεράρ Πικέ στο πλευρό της αγαπημένης του, Κλάρα Κία Μάρτι με την οποία πρόσφατα ταξίδεψαν στην Κροατία.

Ο 36χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος φέρεται να συζεί πια με τη νεαρή αγαπημένη του στο σπίτι που μοιραζόταν με την πρώην σύζυγό του Σακίρα, καταγράφηκε σε τρυφερές στιγμές με την 24χρονη σύντροφό του στη θάλασσα.

Η Κλάρα Κία απαθανατίστηκε από παπαράτσι ενώ βρισκόταν πάνω σε paddleboard, ενώ ο Πικέ καθόταν μπροστά στη σανίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του στη θάλασσα μέσα στο νερό κάνοντας βουτιές και θαλάσσιες δραστηριότητες.

Να θυμίσουμε πως ο Πικέ και η Σακίρα επιβεβαίωσαν το τέλος της 11χρονης σχέσης τους τον περασμένο Ιούνιο, αφού ο πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα κατηγορήθηκε ότι απάτησε την τραγουδίστρια.

Ο δεσμός του Πικέ με την Κλάρα Κία επιβεβαιώθηκε, ωστόσο, λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής φωτογραφήθηκε τον Αύγουστο, 2 μήνες μετά την είδηση του χωρισμού του με την τραγουδίστρια, σε συναυλία στην Ισπανία με την Κλάρα Κία. Ενώ, τον Ιανουάριο του 2023 έγιναν και «επίσημοι» στο Instagram με την πρώτη κοινή τους ανάρτηση.

Read More

And More