Ζέστη, υγρασία και αφρικανική σκόνη!

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες κυρίως στη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά θαλάσσια 8 τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία έως 21 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βορειότερα τμήματα. Πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων το πρωί στα βορειοδυτικά. Γρήγορη βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 6 με 7 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά στο Ιόνιο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις βαθμιαία πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη έως 27 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις βαθμιαία πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 και στα βόρεια 8 τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Read More

And More