Ζέτα Δούκα: Αποκάλυψε δημόσια τη μεγάλη της αγάπη [pic]

Ζέτα Δούκα: Αποκάλυψε δημόσια τη μεγάλη της αγάπη [pic] | tlife.gr

Η Ζέτα Δούκα διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz. H ηθοποιός μπορεί να έγινε μανούλα πριν 2.5 χρόνια και να έφερε στον κόσμο τη μικρή Θάλεια όμως πήρε ελάχιστα κιλά και έτσι πολύ γρήγορα επέστρεψε στο κανονικό της βάρος. Η γλυκιά μανούλα άλλωστε, έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για τις διατροφικές διαταραχές που υπέστη από την εφηβεία και μετά αλλά και τον τρόπο που κατάφερε να τις ξεπεράσει.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα χωρού που ήταν στις 3 Οκτώβρη, η Ζέτα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κολάζ φωτογραφιών από τότε που χόρευε, γράφοντας: «Με αφορμή την χθεσινή παγκόσμια ημέρα χορού, άνοιξα το άλμπουμ με τις παιδικές μου φωτογραφίες.Σχεδόν όλες είναι από παραστάσεις σε θέατρα ή στην σχολή χορού της γιαγιάς μου. Θυμάμαι ακόμα την πρώτη αίσθηση της μπάρας στην ηλικία των 2,5 χρόνων, τον ενθουσιασμό όταν πρωτοφόρεσα pointes στα 7, όταν χόρεψα την Κάρμεν στα 14. Η μαγεία της σκηνής όταν χόρευα ήταν υπερβατική, οι πιο έντονες αναμνήσεις που έχω ήταν μέσα σε μια μπαλαρίνα… «.

Όπως θα δεις, η εντυπωσιακή ηθοποιός αγαπούσε το χορό και δοκίμαζε διαφορετικά ήδη έχοντας πάντα ως αφετηρία το κλασικό μπαλέτο. Η Ζέτα, ήδη από τότε, ήταν μία κούκλα.

READ more