Ζέτα Δούκα: “Δεν έχω παντρευτεί με τον Μιχάλη! Εάν χρειαστεί θα κάνουμε σύμφωνο συμβίωσης”

Τον Μάρτη θα έρθει στον κόσμο το πρώτο παιδί της Ζέτας Δούκα και τον αγαπημένου της Μιχάλη Χατζηαντωνά και το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του. Η γνωστή ηθοποιός διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μιλά πρώτη φορά με λόγια αγάπης για το μωρό που περιμένει και τον σύντροφό της. Η ίδια αποκαλύπτει στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα πως δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού (θα είναι έκπληξη για το ζευγάρι) και ότι αν όλα πάνε καλά θα γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό!

“Είμαι 7 μηνών και έχω πάρει 9,5 κιλά”, αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός και ανέφερε χαρακτηριστικά: “Δεν θέλουμε να μάθουμε το φύλο του μωρού είναι για μας μια έκπληξη… Διαισθάνομαι ότι θα είναι αγόρι”

Για τον ερχομό του μωρού είπε: “Θέλαμε πολύ ένα μωρό. Η απόφαση ήταν συνειδητή. Ο Μιχάλης είναι μικρότερος από εμένα και είχε χρόνια μπροστά του. Εγώ ήμουν αυτή που το είπε πρώτη ως ιδέα. Και ο σύντροφός μου συνηγόρησε σε αυτό” και συμπλήρωσε: “Είχα καθυστέρηση τρεις μέρες και ένιωσα ότι είμαι έγκυος. Έκανα έκπληξη στον Μιχάλη, πήρα μια κάρτα και έβαλα το τεστ εγκυμοσύνης σε ένα φάκελο”.
Το ζευγάρι σκέφτεται όμως το γάμο; “Με τον Μιχάλη δεν έχουμε παντρευτεί και ούτε θα παντρευτούμε. Εάν χρειαστεί μπορεί αν κάνουμε ένα σύμφωνο συμβίωσης. Δεν έχει καμιά σημασία για εμένα ο γάμος… Ο Μιχάλης είναι ένας άνθρωπος που έχει μέσα του πολύ αγάπη”.
Δες το video από το Πρωινό Ant1:

Read More

And More