Ζέτα Δούκα: Έμαθε μποξ για χάρη του “Καφέ της Χαράς” [pics,vid]

Με ένα νέο άθλημα χρειάστηκε να καταπιαστεί η Ζέτα Δούκα για τις ανάγκες των γυρισμάτων του “Καφέ της Χαράς”. Η γνωστή ηθοποιός δεν είχε ασχοληθεί στο παρελθόν με το συγκεκριμένο σπορ και έτσι χρειάστηκε να κάνει μια διήμερη προπόνηση για να μπει στο… “πετσί” του ρόλου.

Η Ζέτα Δούκα έδωσε το 100% του εαυτού της και κατάφερε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους της με το τελικό αποτέλεσμα. Η ίδια με μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram μοιράστηκε την εμπειρία της με τους διαδικτυακούς φίλους της αποκαλύπτοντας πόσο πονάει το σώμα της μετά από όλη αυτή την προσπάθεια.

“Η «Στέλλα» εκπαιδεύεται! Τα γυρίσματα της εβδομάδας για το «Καφέ της χαράς» , περιελάμβαναν…μποξ! Δεν μπορώ να περιγράψω ούτε την κούραση και την απόγνωση μου μετά από τη πολύωρη , διήμερη προπόνηση , ούτε τον σημερινό πόνο όλου του σώματος μου, αφού ποτέ στην ζωή μου δεν το είχα ξανακάνει κι επιεικώς τα ‘παιξα…

Μπορώ όμως να περιγράψω την χαρά της διαδικασίας εκμάθησης , της ικανοποίησης όταν όλοι είναι χαρούμενοι με το αποτέλεσμα και βεβαίως της συναναστροφής με υπέροχους ανθρώπους που σου προσφέρουν απλόχερα τις γνώσεις τους. Σ ευχαριστώ από καρδιάς @alex.livanas, είσαι φανταστικός”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα.

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

Η Ζέτα Δούκα είναι super fit!

Read More

And More