Ζέτα Δούκα: Το εντυπωσιακό και ξεχωριστό δώρο που έκανε στον σύζυγό της [pic]

Πριν μερικές εβδομάδες, ο σύζυγος της Ζέτας Δούκα είχε γενέθλια, με την ηθοποιό να του κάνει την πιο όμορφη έκπληξη! Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, η γοητευτική ηθοποιός διοργάνωσε ένα ρομαντικό ταξίδι για δύο στο Μπουένος Άιρες, με σκοπό να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τον έρωτά τους.

“Ήταν ένα ταξίδι που είχαν πολύ ανάγκη και οι δύο. Το απόλαυσαν σαν μικρά παιδιά. Είναι μία πολύ που λατρεύουν και έτσι κατάφεραν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο από την απαιτητική καθημερινότητά τους, συνδυάζοντας το χαρμόσυνο γεγονός των γενεθλίων του Μιχάλη με ολιγοήμερες διακοπές”, επιβεβαιώνει φίλος του ζευγαριού στη Realnews.

Μάλιστα, η Ζέτα Δούκα – ανήμερα στα γενέθλια του συζύγου της – δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στα social media με τον Μιχάλη, από τις διακοπές τους στην Αργεντινή, στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα: “Χρόνια πολλά τρελό μου αγόρι!! Σου εύχομαι να μεγαλώνεις όμορφα και να κάνεις αυτά που γουστάρεις, αν και ξέρω ότι το μόνο που δεν θα κάνεις ποτέ είναι να… μεγαλώσεις! Love you the way you are”.

Read More

And More