Ζέτα Δούκα: Επιστροφή στα θρανία για την ηθοποιό! Αυτή είναι η νέα της ασχολία (pic)

Η Ζέτα Δούκα αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη σειρά του ANT1 “Το Καφέ της Χαράς“, η οποία συνεχίζει την περσινή επιτυχία της.

Η γνωστή ηθοποιός έχει κάθε μέρα πολύωρα γυρίσματα μαζί με τους συναδέλφους της, όμως φροντίζει να βρίσκει ελεύθερο χρόνο, προκειμένου να τον αφιερώνει στην οικογένειά της. Η Ζέτα Δούκα έχει μεγάλη αδυναμία στην κορούλα της, Θάλεια, και λατρεύει να περνά δημιουργικά τις ώρες μαζί της.

Ωστόσο, μέσα στους γρήγορους ρυθμούς της ζωής της, η ταλαντούχα ηθοποιός αποφάσισε να ξεκινήσει ένα νέο χόμπι. Η Ζέτα Δούκα θέλησε να αρχίσει πάλι μαθήματα γαλλικών, ώστε να φρεσκάρει τις γνώσεις της. Η ηθοποιός ήθελε πολλά χρόνια να το κάνει αυτό, όμως συνεχώς το ανέβαλε. Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και εκείνη έκανε πράξη την επιθυμία της! Το ευχάριστο γεγονός αποκάλυψε η ίδια μέσα από το Instagram. 

“Τώρα που υπάρχει περισσότερος χρόνος αποφάσισα να φρεσκάρω τα γαλλικά μου, ξεκινώντας μάθημα μια φορά την εβδομάδα με μια δασκάλα φίλη μου, κάτι που ήθελα αλλά ανέβαλα χρόνια τώρα! Σκεφτείτε τι θα θέλατε να κάνετε και δεν προλαβαίνατε. Μπορεί να ήρθε το πλήρωμα του χρόνου”, ήταν τα λόγια της στη λεζάντα της ανάρτησής της. 

Δες τη φωτογραφία:

Καλή αρχή!

 

Read More

And More